sâmbătă, iunie 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  PRIMARUL Vasile Silaşi: Ne tragem din daci, din Decebal. Pe 11 decembrie să fim pregătiţi să murim!

  Must Read

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un...

  Lansarea candidaţilor liberali le-a prilejuit unui număr de doi primari liberali din BN , Sorin Hognogi, respectiv Vasile Silaşi să vorbească în faţa unei Săli Polivalente pline. Cert, primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, a venit în faţa colegilor săi şi a candidaţilor PNL BN cu o imagine nouă şi un discurs cu inserţii istorice, un speach anti-PSD. El le-a cerut liberalilor din judeţ să fie demni, penbtru că doar aşa vor putea învinge. De altfel, Silaşi a trecut de la dacii lui Decebal, la Scrisoarea a III-a a lui Eminescu, comparându-l pe Radu Moldovan, preşedintele PSD BN cu Baiazid: „Evidenţa acelui bătrân simplu care s-a prezentat în faţa unui Bazaid care are în spate o armată de pesedişti este şi acum în judeţul Bistriţa-Năsăud”

  VASILE SILAŞI: „ Ne tragem din daci, din Decebal, care era un strateg desăvârşit şi transforma orice înfrângere într-o victorie. Chiar Traian spunea despre el că l-a învins pe cel care părea de neînvins. Asta trebuie să fim şi noi în 11 decembrie, acei care păreau învinşi, dar care vor învinge. Vom învinge pentru că suntem demni”, a spus Silaşi.

  DESPRE SCRISOAREA A III-A : „ Evidenţa acelui bătrân simplu care s-a prezentat în faţa unui Bazaid care are în spate o armată de pesedişti este şi acum în judeţul Bistriţa-Năsăud. De aceea, dacilor din această sală, vă cer să fim ceea ce spunea un geograf despre o calitate a acestor daci, să fim pregătiţi să murim. De aceea, în 11 decembrie, doar această calitate ne va salva în acest judeţ. Să fim pregătiţi să murim în 11 decembrie pentru credinţa că suntem urmaşii acestor daci”.

  ÎN LOC DE CONCLUZIE : „Mergeţi acasă şi spuneţi tuturor dacilor ca, în 11 decembrie, să voteze o Românie dreaptă, unită, a bunului simţ, o România care include platforma PNL şi platforma premierului Cioloş. Cred că aceşti oameni sunt potriviţi pentru a fi deputaţii şi senatorii acestui judeţ”, a spus Silaşi despre candidaţii PNL la alegerile parlamentare de luna viitoare”, a conchis Silaşi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -