Acasă EVENIMENT Primarul Vasile Silași: Apel către mai mulți președinți- Radu Moldovan, Ioan Turc...

Primarul Vasile Silași: Apel către mai mulți președinți- Radu Moldovan, Ioan Turc și Ludovic Orban

0

Ceea ce citiți este un apel, un apel al primarului Vasile Silași, un apel-mesaj către mai mulți Președinți dar și către sătenii din Chiochiș.

VASILE SILAȘI:  Am decis să scriu această scrisoare deschisă dintr-un motiv cât se poate de evident: un filmuleț care circulă de ceva vreme pe rețelele de socializare despre comuna Chiochiș. E un filmuleț umilitor pentru mine ca primar al comunei Chiochiș, însă este la fel de umilitor pentru întreaga comunitate cu cele 10 sate ale ei. De ce spun acest lucru? Pentru că, este umilitor că în cele 4 mandate ale mele de primar nu am fost în stare să influențez decizia Președintelui Radu Moldovan de-a  moderniza drumul județean pe care este făcută aceasta filmare,  așa cum nu este modernizat nici drumul județean care trece prin Țentea și Sânicoară.

Domnule Președinte Radu Moldovan – Vă rog să reabilitați aceste drumuri care reflectă ,de fapt, starea satului romanesc de câmpie. Vrem domnule președinte să fim și noi prioritate ZERO în investiții, asta pentru a nu mai fi umiliți de locuitori ai comunelor cu primari PSD!

Domnule Președinte Ioan Turc– Știm că puteți să ne cuprindeți în listele de investiții finanțate de Guvernul României.  Tot ceea ce vă rugăm domnule Președinte al PNL Bistrița-Năsăud, este să cuprindeți și comuna Chiochis într-o anexă 7,  așa cum ați făcut cu municipiul Bistrița, pe care îl păstoriți în calitate de primar. Ați uitat de noi domnule Presedinte , de noi de cei din  comuna a Chiochiș si de celelalte commune  din județul Bistrița Năsăud. De aceea,  vă rugam domnule președinte,  să ne ajutați să nu mai fim umiliți de un președinte al unei organizații PNL al cărui șef sunteți.

Domnule Președinte Ludovic Orban – Vă rugăm domnule președinte al Partidului Național Liberal să ne aprobați solicitările de investiții depuse la Guvernul României! Am depus aceste solicitări la toți președinții de partid și de consiliu județean,  de aceea vă rugăm să vă aplecați si la rugămintea noastră pentru a nu mai fii umiliți!

 

Vă rugăm domnule Presedinte Ioan Turc și Ludovic Orban:  Să urmăriți principiile de moralitate de care dați dovadă în partid! De fapt,  acest filmuleț este făcut de un președinte de organizație PNL cu o probitate morala precară, el fiind condamnat la muncă în folosul comunității pentru neplata taxelor și amenzilor! Vă rugăm,  domnule Presedinte Ioan Turc,  să nu mai acceptați în schimbul susținerii asemenea indivizi aflați la limita penalului. Nu mai acceptați domnule președinte indivizi cu asemenea limbaj ! Vă descalificați atât pe dumneavoastră cât și organizația pe care o conduceți.

 

La finalul acestei scrisori deschise,  vreau să îmi cer și eu scuze locuitorilor din Chiochiș pentru că am avut îndrăzneala  să îmi anunț candidatura la funcția de Presedinte (al PNL BN), acum suportând consecintele!

Tot odată, le mulțumesc si colegilor primari pentru mesajele de susținere și sper că nu vor ajunge în situația mea de-a nu primi sprijin de la partidul meu doar pentru că nu sunt de acord cu Președintele.

 

 

Exit mobile version