Primarul Vasile Silași: Apel către mai mulți președinți- Radu Moldovan, Ioan Turc și Ludovic Orban

Must Read

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de...

Ceea ce citiți este un apel, un apel al primarului Vasile Silași, un apel-mesaj către mai mulți Președinți dar și către sătenii din Chiochiș.

VASILE SILAȘI:  Am decis să scriu această scrisoare deschisă dintr-un motiv cât se poate de evident: un filmuleț care circulă de ceva vreme pe rețelele de socializare despre comuna Chiochiș. E un filmuleț umilitor pentru mine ca primar al comunei Chiochiș, însă este la fel de umilitor pentru întreaga comunitate cu cele 10 sate ale ei. De ce spun acest lucru? Pentru că, este umilitor că în cele 4 mandate ale mele de primar nu am fost în stare să influențez decizia Președintelui Radu Moldovan de-a  moderniza drumul județean pe care este făcută aceasta filmare,  așa cum nu este modernizat nici drumul județean care trece prin Țentea și Sânicoară.

Domnule Președinte Radu Moldovan – Vă rog să reabilitați aceste drumuri care reflectă ,de fapt, starea satului romanesc de câmpie. Vrem domnule președinte să fim și noi prioritate ZERO în investiții, asta pentru a nu mai fi umiliți de locuitori ai comunelor cu primari PSD!

Domnule Președinte Ioan Turc– Știm că puteți să ne cuprindeți în listele de investiții finanțate de Guvernul României.  Tot ceea ce vă rugăm domnule Președinte al PNL Bistrița-Năsăud, este să cuprindeți și comuna Chiochis într-o anexă 7,  așa cum ați făcut cu municipiul Bistrița, pe care îl păstoriți în calitate de primar. Ați uitat de noi domnule Presedinte , de noi de cei din  comuna a Chiochiș si de celelalte commune  din județul Bistrița Năsăud. De aceea,  vă rugam domnule președinte,  să ne ajutați să nu mai fim umiliți de un președinte al unei organizații PNL al cărui șef sunteți.

Domnule Președinte Ludovic Orban – Vă rugăm domnule președinte al Partidului Național Liberal să ne aprobați solicitările de investiții depuse la Guvernul României! Am depus aceste solicitări la toți președinții de partid și de consiliu județean,  de aceea vă rugăm să vă aplecați si la rugămintea noastră pentru a nu mai fii umiliți!

 

Vă rugăm domnule Presedinte Ioan Turc și Ludovic Orban:  Să urmăriți principiile de moralitate de care dați dovadă în partid! De fapt,  acest filmuleț este făcut de un președinte de organizație PNL cu o probitate morala precară, el fiind condamnat la muncă în folosul comunității pentru neplata taxelor și amenzilor! Vă rugăm,  domnule Presedinte Ioan Turc,  să nu mai acceptați în schimbul susținerii asemenea indivizi aflați la limita penalului. Nu mai acceptați domnule președinte indivizi cu asemenea limbaj ! Vă descalificați atât pe dumneavoastră cât și organizația pe care o conduceți.

 

La finalul acestei scrisori deschise,  vreau să îmi cer și eu scuze locuitorilor din Chiochiș pentru că am avut îndrăzneala  să îmi anunț candidatura la funcția de Presedinte (al PNL BN), acum suportând consecintele!

Tot odată, le mulțumesc si colegilor primari pentru mesajele de susținere și sper că nu vor ajunge în situația mea de-a nu primi sprijin de la partidul meu doar pentru că nu sunt de acord cu Președintele.

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM Bistrița au câștigat 5 medalii...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de îmbolnăviri cu Sars-Cov 2. Încă...

VIDEO- EPISODUL 1: Pădurea Codrișor plină de gunoaie și tratată cu spatele de bistrițeni

”Pădurea” Codrișor a ajuns un fel fe hazna a unora și esta tratatp cu spatele de foarte mulți dintre noi. Nu este prima dată...

Pr. Ioan Aurel Rus- Cospect duminical: Duminica a 4-a din Postul Mare, a Sfântului Ioan Scărarul

  „În vremea aceea a venit un om la Iisus, zicându-I: Învăţătorule, am adus la Tine pe fiul meu, care are duh mut. Şi, oriunde-l...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -