Pro Politica

Primarul Traian Ogâgău o comite din nou: El și-a filmat fiica, pe Traiana, pe care a pus-o  să stea dezbrăcată cu fața la perete

 

Traian Ogâgău își dă din nou în petec, asta, după ce și-a filmat fiica sa mai mică, pe Traiana, dezbrăcată și  pusă să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

Pe filmulețul făcut chiar de Ogâgău, se aude cum care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

blob:https://www.antena3.ro/68d671f2-8904-46a1-aea6-090114bbbef6

Contactat telefonic, Traian Ogâgău a spus că e vorba de fiica lui, de familia lui și, fiecare își face treburile așa cum știe și cum poate: „Nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii”

Cu toate acestea, pe aceiași pagină de socializare, Traian Ogâgău a scris următoarele: La mulți ani Traiana, îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc. Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!

Exit mobile version