Acasă Administratie Primarul Traian Ogâgău i-a scris vicepremierului Daniel Suciu. El îi cere semnătura...

Primarul Traian Ogâgău i-a scris vicepremierului Daniel Suciu. El îi cere semnătura pentru realizarea unui mare proiect pentru Cormaia

0


Adversari politici, competitor din partea PNL, respectiv PSD la fotoliul de primar al orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău și Daniel Suciu, sunt acum, pe poziții care, cumva, implică o anumită colaborare. Dacă, pînă la această oră, între cei doi s-a desfășurat un adevărat război al declarațiilor politice, cu foarte multe acuzații și atacuri, acum, primarul Traian Ogâgău a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe vicepremierul Suciu. Mai mult, edilul orașului Sângeorz Băi a trimis și o scrisoare (foto) pe adresa Ministerului Dezvoltării, minister condus de Daniel Suciu, subiectul documentului fiind un amplu proiect prin care primarul Ogâgău își dorește construirea unei  școli, a unei săli de sport, dar și  asfaltări, apă și canal în satul Cormaia. Potrivit lui Traian Ogâgău, proiectul respectiv  ” a fost admis  spre finanțare pe FONDURI EUROPENE încă din luna noiembrie 2018, urmând doar procedura de semnare a contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării, minister condus actualmente de domnul ministru Daniel Suciu”, scrie Traian Ogâgău. El amintește faptul că, inițial acest proiect a fost respins pe fonduri guvernamentale în 2017 din diferite motive.

   

” Pe lângă discuțiile telefonice, astăzi am trimis o solicitare în scris domnului ministru Daniel Suciu (care trebuie să semneze contractul ), să aibă în vedere faptul că această școală nu mai poate intra în următorul an școlar datorită stării avansate de degradare și să urgenteze semnarea acestuia.
Noi sperăm că în cel mai scurt timp vom fi sprijiniți și contactați pentru a semna contractul și astfel putem demara licitația pentru execuția în toamnă sperăm noi, a lucrărilor”, conchide edilul orașului Sângeorz Băi.

 

Exit mobile version