Acasă TELCIU Primarul Sever Mureșan: Ne apucăm de treabă. Sperăm că timpul va ține...

Primarul Sever Mureșan: Ne apucăm de treabă. Sperăm că timpul va ține cu noi!

0

Primarul comunei Telciu, Sever Mureșan a anunțat faptul că au reînceput lucrările la mai multe obiective, importante pentru administrația celei mai mari comune de pe valea Sălăuței.

”Vorbim aici de drumul comunal Telciu-Telcișor, dar și de drumuri agricole și forestiere, lucrările fiind suspendate în timpul iernii. De asemenea, ne-am reapucat și de alte proiecte ce sunt în execuție din 2018 și, sper că firmele care au obținut aceste lucrări se vor mobiliza și le vor duce în timpul cerut la final”, spune Sever Mureșan.

De asemenea, primarul Sever Mureșan a vorbit de două poduri care sunt în lucru: ” Doar pentru DC Telcișor-Telciu, investiția se ridică la peste 1 milion de euro, drumurile forestiere costă 1,5 milioane de euro,iar canalizarea nu e mai puțin de 1 milion de euro. Numai aceste proiecte trec de 3,5 milioane de euro. Avem, podurile, foarte importante, investiția urmând a se face de la bugetul local și pentru care vom aloca aproape 300 de mii de euro”, a punctat edilul din Telciu.

” Să nu uităm că mai avem de amenjat mai multe drumuri forestiere și, care sunt scoase la licitație. Din păcate, pentru unul dintre ele am organizat licitația, dar nu s-a prezentat nicio firmă. În aceeași situație se găsesc și mai multe asfaltări cu bani tot din bugetul local, dar, deocamdată, nu avem decât parțial resursele financiare. Partea bună este că avem, în mare parte, rezolvată problema apei și canalizării, urmează să finalizăm și infrastructura de drumuri”, a conchis Sever Mureșan.

Exit mobile version