joi, iunie 4, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Primarul Ovidiu Crețu și-a anunțat oficial retragerea din cursa pentru primăria Bistrița. Cristian Niculae a fost anunțat candidat oficial al PSD la alegerile locale din 2020 – ECCE HOMO!!!!

  Must Read

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer...

  Conferință de presă extraordinară la sediul PSD Bistrița-Năsăud, prezenți fiind președintele Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul Cristian Niculae. Pentru că a fost vorba de un anunț oficial care privește întreg partidul, la întâlnirea cu presa au fost prezenți, președintele executiv al PSD BN, Nicolae Moldovan și secretarul general, Romeo Florian.

  Așa cum era de așteptat, principalul subiect a fost cel legat de anunțul oficial făcut de primarul în funcție al municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu cu privire la retragerea sa din politică și din administrație începând cu luna iunie a anului 2020. De asemenea, tot astăzi, liderii PSD au oficializat candidatura lui Cristian Niculae la fotoliul de primar al Bistriței în 2020.

  Așa cum a reconoscut primarul Crețu, faptul că nu mai candidează era secretul lui  Polichinelle, doar că,  acum este vorba de o declarație oficială în acest sens: ” Nu este vorba de o decizie luată acum, e un gând mai vechi al meu, cam din 2016. Așa cred că este bine, și o spun cu toată responsabilitatea: PSD nu mi-a cerut niciodată în ultimii ani să fac un singur pas în spate sau lateral, asta pentru a stopa orice fel de teorii fără sens. A trebuit să aștept să anunț retragerea mea, deoarece încă nu știam în 2016 dacă Cristian Niculae va confirma sau nu, iată, a confirmat , așa că pot să spun că va avea toată susținerea mea. Cu siguranță, 2020 este și punctul terminus al carierei mele politice, așadar nu voi fi prezent pe lista PSD din toamna anului 2020, în campania electoral pentru Parlament”, a spus Crețu.

  De altfel, Cristian Niculae a fost cel care și-a reconfirmat intenția, acum oficială, de-a candida la primăria municipiului Bistrița în vara lui 2020: ” Îi mulțumesc primarului Ovidiu Crețu pentru întrg sprijinul acordat până acum și de tot ajutorul pe care mi-l va da de acum încolo. Mulțumesc tuturor liderilor PSD, colegilor din organizația municipal dar și celor din organizația județeană pentru că au avut, au și cred eu că vor avea încredere în mine”, a precizat Niculae.

   

  În acest context, președintele Radu Moldovan a ținut să facă următoarele precizări: ” Așa cum vedeți e vorba de un schimb de generații la nivelul politicii partidului și, cu siguranță, acest lucru este cât se poate de folositor tuturor. Aici suntem ca într-o familie, din aceste motive vă spun că am pregătit această conferință de presă de ceva vreme, mesajul ei fiind foarte important pentru noi, pentru electoratul nostru, pentru toți bistrițenii. Să nu uit să mai transmit ceva: nu am nici cea mai mică intenție de-a candida la primăria municicpiului Bistrița și, da, intenționez, mă gândesc să fiu capul listei PSD la Consiliul Județean. Acum însă e important să trecem cu bine de momentul 26 mai, dar eu știu că îl vom trece cu bine”, a conchis Radu Moldovan.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei firme de securitate), însoțit de...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer - coafor - manichiurist -...

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de cinci ani a murit azi-noapte după ce a fost scos din râul Someș

  UPDATE SJU Bistrița: În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 5 ani, adus în această seară de la Rodna în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -