Acasă Politica Politica Locala Primarul Nicolae Moldovan , alături de Doina Pană în Campania pentru alegerile...

Primarul Nicolae Moldovan , alături de Doina Pană în Campania pentru alegerile europarlamentare

0


Primarul Nicolae Moldovan, președinte executiv al PSD BN, a intrat și el în campanie electorală. După mai multe întâlniri cu cetățenii din Coldău și Figa, localități aparținătoare de Beclean, Nicolae Moldovan a dat o mână de ajutor colegilor din PSD Bistrița.

 

Nicolae Moldovan: ”Împreună cu echipa de consilieri locali PSD am prezentat cetățenilor din cartierul FIGA toate proiectele europene pe care le derulăm în acest cartier: canalizare, apă, asfaltarea străzilor, trotuare pavate, iluminat cu leduri, traseele autobuzelor electrice, stație de pompare apă, finalizarea modernizării Grădiniței. Sunt bucuros și pentru faptul că am reușit să le prezint consilierilor PSD la fața locului derularea primului proiect european de mobilitate urbană în valoare de 5 milioane de euro și felul în care vor fi modernizate toate străzile din orașul Beclean, așa cum au început în cartierul Podirei.
Vă mulțumim tuturor pentru încredere!

Alături de echipa de consilieri locali PSD, astăzi am prezentat toate proiectele europene ce le implementăm în cartierul COLDĂU: canalizare, apă, trotuare pavate, asfaltarea străzilor, rigole carosabile, iluminat cu leduri, autobuze electrice. Toate străzile din acest cartier vor fi modernizate în totalitate, așa cum am reușit să modernizăm școala la care mai urmează curând și construcția terenului de sport cu gazon sintetic cu nocturnă.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere!

 

Exit mobile version