Acasă Politica Politica Locala PRIMARUL FLAVIU LUPŞAN, PUS SUB CONTROL JUDICIAR

PRIMARUL FLAVIU LUPŞAN, PUS SUB CONTROL JUDICIAR

0

Primarul comunei Lunca Ilvei a fost pus, miercuri, sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud. Aceeaşi măsură preventivă a fost luată şi faţă de contabilul primăriei din comună, Ileana Brumă, scrie GAZETA DE BISTRITA.

Măsurile preventive vin ca urmare a unui dosar constituit în 2015, în care sunt vizate mai multe infracţiuni, printre care şi cele de abuz în serviciu, fals intelectual şi conflict de interese.

„Având în vedere solicitarea dumneavoastră din data de 26.04 2017, vă informăm că la data de 25.04 2017, în continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal 298/P/2015, s-au efectuat percheziţii în localitatea Lunca Ilvei, în mai multe locaţii,  printre care şi sediul Primăriei Lunca Ilvei.

În dosarul anterior menţionat se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care şi infracţiunile de abuz în serviciu (…), fals intelectual (…) şi conflict de interese (…).

În cauză, la data de 26.04.2017, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Lupşan Flaviu – primarul com. Lunca Ilvei şi Brumă Ileana – contabil al Primăriei Lunca Ilvei„, se arată în răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, dat ca urmare solicitării remise de Gazeta de Bistriţa.

Exit mobile version