Pro Politica

Primarul Flaviu Lupșan: ” Am încheiat deja distribuirea pachetelor de produse sanitare în toată comuna Lunca Ilvei.Masca e obligatorie!”

Purtarea măștilor de protecție a devenit obligatorie  în comuna Lunca Ilvei. Informația ne-a fost confirmată de primarul Flaviu Lupșan. El ne-a precizat faptul că, a dorit să ia această decizie mult mai devreme de acxeastă dată, doar că, achizițiile pentru aceste produse de protecție sanitară au durat mai mult decât ar fi trebuit: ” Au durat mult achizițiile, așa că nu puteam să obligăm oamenii să poarte măști dacă nu aveam de unde să le dăm. Acum, fiecare familie a primit un  pachet de produse care conține 2 măști de protecție/adult, 1 săpun/persoană și o sticlă de alcool sanitar, în vederea aplicării măsurilor de combaterere și prevenire a răspândirii infectării cu coronavirus”, ne-a spus Lupșan.

Reamintim că: decizia aparține Comitetului  Local pentru Situații de Urgență Lunca Ilvei, care a decis că purtarea măștilor de protecție devine obligatorie în spațiile publice din comună. Pentru a-i ajuta pe localnici să se conformeze noii măsuri, Primăria Lunca Ilvei a distribuit  pachete cu materiale de protecție și dezinfecție.

Exit mobile version