Acasă Administratie PRIMARII DIN ALDE BN S-AU ÎNTÂLNIT CU TĂRICEANU

PRIMARII DIN ALDE BN S-AU ÎNTÂLNIT CU TĂRICEANU

0

Şase dintre cei 12 primari înscrişi în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor din Bistriţa-Năsăud s-au întâlnit joi cu Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Discuţiile au vizat, în principal, modul cum liderii ALDE îi pot ajuta pe edili cu noi sume de bani de la buget. Preşedintele ALDE BN, Dorin Popescu a anunţat astăzi că alianţa are organizaţii în aproape toate comunele din Bistriţa-Năsăud.

ALDE Bistriţa-Năsăud trage din greu în aceste zile pentru completarea organizaţiilor din judeţ, preşedintele interimar Dorin Popescu confirmând faptul că până la finele lui 2015, ALDE BN va fi prezent în toate cele 62 de localităţi din arealul bistriţean.
Un alt subiect al conferinţei de presă a făcut referire la întâlnirea pe care şase primari ALDE şi viceprimarul din Şieuţ au avut-o cu cei doi co-preşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu, respectiv Daniel Constantin.

„A avut loc la Bucureşti o întâlnire cu toţi primarii şi viceprimarii ALDE. Noi am avut o delegaţie formată din 6 primari şi un viceprimar, care s-au întâlnit cu conducerea partidului, cu reprezentanţii noştri din administraţia centrală, pentru că scopul nostru e să aducem cât mai mulţi bani în judeţ, să avem proiecte. Rolul administraţiei e acesta, de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului, prin cât mai multe proiecte. Sunt alţii care se leagă la mână cu tot felul de batistuţe”, a spus preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud, Dorin Popescu.
 La întâlnirea de la Bucureşti au fost prezenţi  Ioan Mate (Sînmihaiu de Câmpie), Traian Simionca (Livezile), Dumitru Tomşa (Urmeniş), Eugen Benţa (Poiana Ilvei), Ioan Cămărăşan (Silivaşu de Câmpie), Ioan Dedean (Şieuţ) şi viceprimarul din Şieu, Ioan Cifor.

Aşa cum era de aşteptat, liderii ALDE bistriţeni au anunţat că porţile partidului sunt larg deschise pentru toţi cei care cred cu adevărat în liberalism

La ora actuală, ALDE Bistriţa-Năsăud se poate baza în judeţul Bistriţa-Năsăud pe un număr de 35 de organizaţii.

Exit mobile version