Acasă Politica Primăria din Şieu sub asaltul ALDE-PSD, PNL şi un candidat independent- o...

Primăria din Şieu sub asaltul ALDE-PSD, PNL şi un candidat independent- o femeie

0


Comuna Şieu se găseşte la această dată în plină campanie electorală pentru fotoliul de primar, devenit vacant după decesul prematur al socia-democratului Olimpiu Iuga Napeu.

Primul candidat intrat în bătălie este chiar primarul interimar, Ioan Cifor Tiniş, cel care reprezintă Alianţa ALDE-PSD pentru Şieu.

Potrivit lui Ioan Cifor Tiniș, doar în perioada 2012-2016, atunci când a ocupat funcția de viceprimar, edilul Olimpiu Iuga Napeu a adus în Șieu investiții în valoare de peste 5 milioane de euro: ” Derularea măsurilor 322 și 125, au avut drept rezultat începerea modernizării comunei Șieu, fiind vorba de investiții care trec peste 3,5 milioane de euro. La acestea, mai adăugăm asfaltarea drumului comunal 11 Ardan-Șieu cu 1,1 milioane de euro. Mai adăugăm asfaltarea unor străzi din Șieu și Posmuș, așadar, am realizat destule obiective”, explică edilul interimar.

”Am foarte multe lucruri de continuat și de făcut”

Ioan Cifor Tiniș ne-a mai precizat că dezvoltarea comunei Șieu va continua cu o reabilitare a imobilului care adăpostește primăria, cele 3,5 milioane de lei la cât se ridică investiția, urmând să fie asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. De asemenea, școlile din satele Posmuș și Ardan vor fi extinse și reabilitate, sumele necesare fiind de 900 de mii de lei la Posmuș și alte 1,5 milioane de lei la Ardan.

” Bugetul comunei Șieu pe 2017 este unul mulțumitor, mai ales că avem o suma de 1,8 milioane de lei la capitolul investiții, ceea ce îmi dă încredere că vom putea continua fără prea mari probleme dezvoltarea comunei noastre”.

 PNL merge pe mâna unui fost poliţist: Emil Chereja

 

Preşedintele PNL BN Ioan Turc a anunţat sâmbătă că PNL a intrat în Campania electorală cu un fost poliţist. E vorba de Emil Chereja:  “Un om încă tânăr, are 55 de ani, un om foarte bine-văzut în localitate, recunoscut un om drept, un om al legii!” l-a prezentat Turc  pe candidatul pentru funcția de primal PNLar .

Emil Chereja nu este consilier local și a intrat în PNL în urmă cu o lună. După cum susține Ioan Turc, fostul-polițist și-a depus vineri candidatura!

O femeie este candidat independent

Este vorba de Roxanei Pașc, viceprimar al comunei Sieu,  candidature ei fiind susţinută de PMP, la evenimentul de lansare a candidaturii fiind prezent şi deputatul Ionuţ Simionca.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este data de 22 mai.

 

 

Exit mobile version