Acasă EVENIMENT PRIM-PROCUROR BISTRIŢEAN, REVOCAT DIN FUNCŢIE

PRIM-PROCUROR BISTRIŢEAN, REVOCAT DIN FUNCŢIE

0

Secţia pentru procurori a Consiliului Suprem al Magistraturii a hotărât revocarea din funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa a Elenei Rodica Şutea în conformitate cu dispoziţiile art. 51 alin. (2) lit.b) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi. Decizia a devenit aplicabilă începând cu data de 13 octombrie 2015.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act în ședința de marți, 13 octombrie 2015, de renunţarea la cererea de eliberare, prin demisie, din funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa a procurorului Elena Rodica Șutea.

Decizia a fost luată în urma obiecţiunilor formulate de către procuror și a aprobat Raportul Inspecţiei Judiciare având ca obiect „verificarea modalităţilor de exercitare, de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a atribuţiilor manageriale privind organizarea şi coordonarea eficientă a activităţii, precum şi a comportamentului şi comunicării, a asumării responsabilităţilor şi a aptitudinilor manageriale”.

Pentru ocuparea postului rămas vacant, va fi organizat concurs.

Exit mobile version