Acasă Politica Președintele PSD va fi ales pe data de 11 octombrie iar Congresul...

Președintele PSD va fi ales pe data de 11 octombrie iar Congresul va avea loc pe 18

0

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a explicat, luni, ce s-a discutat în cadrul CExN.

În acest context, Dragnea a declarat că social-democrații susțin în continuare Guvernul Ponta, de aceea PSD nu susține moțiunea de cenzură a PNL.

„S-a discutat despre motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL, Comitetul PSD a votat pentru respingerea si sustinerea in continuare a Guvernului. N-am discutat detalii. Astazi am luat o decizie politica importanta – PSD nu sustine motiunea de cenzura a PNL.

Nu s-a discutat de conditii sau neconditii, s-a discutat de sustinerea sau nu a motiunii de cenzura. Nu putem printr-un vot sa stergem aceasta situatie nedorita, dar partidul e politic, nu interfereaza cu justitia. Nu interferam, nu ne implicam, dar decizia politica a partidului a fost ca vrem sa pastram guvernarea”, a declarat Dragnea.

În același timp, Dragnea a declarat că președintele PSD va fi ales pe data de 11 octombrie iar Congresul va avea loc pe 18.

„S-a stabilit ca scrutinul intern pentru alegerea presedintelui PSD sa fie pe 11 octombrie iar Congresul pe 18, la o saptamana dupa. Au fost discutii serioase despre detalii de organizare”, a mai adăugat președintele interimar al PSD.

Exit mobile version