Pro Politica

PREȘEDINTELE PSD BN, RADU MOLDOVAN: Dragă Vasile, am mare încredere în tine

Am aflat cu puțin timp în urmă de propunerea făcută de Prim-Ministrul desemnat Dacian Cioloș pentru funcția de Vicepremier al României și Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în persoana Prof. Univ. Dr. Vasile Sebastian Dâncu.

Mă onorează atât pe mine, cât și pe fiecare dintre locuitorii județului Bistrița-Năsăud, faptul că pentru prima dată în istoria județului nostru, un om de la noi, din Runcu Salvei mai exact, este propus pentru funcția de Vicepremier al României și Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Dragă Vasile, am mare încredere în tine, mai ales pentru faptul că niciodată nu ai uitat de unde ai plecat și pentru că știu că iubești județul Bistrița-Năsăud! Îți urez mult succes la votul de investire și vreau să știi că suntem alături de tine! Având în vedere prezența ta în Guvernul României, avem încredere că proiectele de dezvoltare ale comunităților din județul Bistrița-Năsăud, începute în mandatul lui Victor Ponta, vor fi o prioritate și pentru noul Guvern al României!

Dumnezeu să te ajute pe acest nou drum și mult succes în ceea ce ai de făcut pentru România și pentru români!

Exit mobile version