Acasă Politica Politica Locala PREŞEDINTELE MOLDOVEI, IGOR DODON este invitat la Bistriţa pe 27 martie. Vezi...

PREŞEDINTELE MOLDOVEI, IGOR DODON este invitat la Bistriţa pe 27 martie. Vezi cine îl invită!

1


Luni, 27 martie 2017, ora 19:00 vom sărbători la Bistriţa 99 de ani de la Unirea Republicii Moldova cu România la Monumentul Eroilor din Piaţa Petru Rareş.

De Dragobete, sărbătorit atât în Transilvania cât şi în Republica Moldova am adresat în numele Clubului Internaţional Transilvania o invitaţie domnului preşedinte al Republicii independente Moldova, Igor Dodon de a participa la această sărbătoare a păcii, democraţiei şi dragostei dintre moldoveni şi ardeleni.

Sperăm să fie o petrecere culturală pe cinste!

Prof. Florin I. Bojor

 

 

1 COMENTARIU

  1. Invitatia lansata mi se pare una in ETER fara rost, consistenta si cu inalcarea mandriei de a fi romani europeni. Invitatia este sinonima cu una facuta catre STALIN sau HORTY MICLOS in ipoteza ca ar fi printre noi traitori. De cateva zile tov (igoras) a interzis armatei din tarisoara lui sa participe la exercitii comune cu armata SUA si a ROMANIEI in poligonul de la SMARDAN ( ROMANIA). Tot tov (dodon) exclama ca presedintele MOLDOVEI nu primeste ordine de la misiunile diplomatice dupa ce ambasadorii ROMANIEI si SUA i-au cerut explicatii. Tot tov igoras dodonas spunea de doua luni in urma ca doreste reintroducerea LIMBII MOLDOVENESTI in invatamantul si asa rusificat. NO ! Asta este doar pe scurt cartea de vizita a marelui musafir la care un oras EUROPEAN vrea sa-i intinda covorul rosu. VAI de CAPUL NOST !!!

Comments are closed.

Exit mobile version