Acasă EVENIMENT Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a fost schimbat astăzi din funcție.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a fost schimbat astăzi din funcție.

0

El a fost înlocuit de școlarii și preșcolarii veniți în vizită la prima instituție a județului Bistrița-Năsăud. Moldovan a cedat foarte ușor fotoliul pe care îl ocupă din vara anului 2012, el trebuind să facă față și tirului cu întrebări la care a fost suspus din partea noilor președinți.

 

Sute de școlari și preșcolari au invadat astăzi Consiliul Județean, aceștia fiind lăsați să intre în toate birourile, sălile de ședințe sau în alte spații care aparțin de această instituție. Cel mai dorit birou de prichindei a fost cel ocupat de Radu Moldovan, președintele fiind înlocuit de funcție de vizitatorii care i-au invadat biroul. Băiețeii dar și fetițele au ocupat, pe rând, fotoliul îmbrăcat în piele și au spus fiecare cam ce ar face dacă ar fi președinte de consiliu județean. Normal,  micii vizitatori s-au întâlnit și cu vicepreședinții Dorin Popescu și Alexandru Pugna în sala mare de ședințe, acolo unde, Radu Moldovan le-a explicat cum se desfășoară o ședință de consiliu județean.

De asemenea, Moldovan l-a provocat pe un elev să spună ce crede el că ar trebui să facă presa. Politic vorbind, tânărul vorbitor a precizat corect ceea ce trebuie să facă presa, traducerea din română în română fiind următoarea: Să ne prezinte ce fac oamenii cei mari și importanți. Cu bune și rele, mai zic eu.

Ce am aflat din  întrebările puse de copii?

 

  1. Radu Moldovan își mai dorește un mandat la șefia CJ
  2. Ce înseamnă funcția de președinte: ” „Este o poziţie foarte importantă, dar atuinci când ăţi doreşti ceva foarte mult pentru semenii tăi, pentru judeţul care te-a crescut şi care ţi-a oferit foarte multe, te adaptezi. Un preşedinte are o întreagă echipă de consilieri personali, consilieri judeţeni şi aparatul de specialitate, alături de care duce la îndeplinire mandatul pe care îl are.(…) Îmi place foarte mult ceea ce fac. Nu e o „profesie” mai grea decât altele, dar e foartă multă responsabilitate.
  3. Am mai aflat că în Parlament e ca în Rai și multe altele.

Exit mobile version