Premierul României trebuie să le explice românilor unde sunt banii din creșterea economică!

Must Read

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret...

Deputatul Robert Sighiartău a susţinut o declaraţie de presă în care a adus critici severe majorităţii PSD-ALDE

Robert Sighiartău: „I-am adus, pentru câteva ore măcar, în prezentul realității pe guvernanții PSD-ALDE. I-am scos din turnul de fildeș în care i-a închis Liviu Dragnea și i-am pus în fața adevăratelor probleme pe care le au acum românii.

Zi de zi, propaganda lui Dragnea îi aruncă pe români fie într-un trecut reinterpretat diversionist, fie într-un viitor pesedist de aur. Prezentul – așa cum îl trăiesc românii cu adevărat – a fost izgonit de domnii Dragnea și Tăriceanu din agenda guvernării. Vor să-l alunge și din agenda publică.

Doamnă prim-ministru Dăncilă,

V-am ascultat discursul cu atenție și cu speranța firavă, ce-i drept, că nu veți mai recita cu zel din Cărticica roșie pe care care v-a pus-o în brațe marele conducător.

Ați ratat, din păcate, șansa să fiți pe aceeași lungime de undă cu românii. Ați continuat să mergeți la milimetru pe linia trasată de șeful dumneavoastră.

Ați fost perfect paralelă cu dramele generate de scumpiri, de scăderea puterii de cumpărare din cauza politicii inflaționiste, cu situația de Ev Mediu din multe spitale, cu îngroparea marilor poiecte de infrastuctură – ba mai mult l-ați numit iarăși pe groparul autrostrăzilor, pe Narcis Neaga șef peste construcțiile de autostrăzi.

Ați fost paralelă cu daunele provocate de aberațiile fiscale, de vânarea sistematică a întreprinzătorilor privați, de furtul pe față din banii cuveniți dezvoltării comunităților locale.

Sunteți pe o linie paralelă cu scumpirile facturilor de gaze și ale energiei electrice, cu faptul că nu ați reușit să atrageți nici măcar 1% din banii europeni. Ba mai mult, fondurile pentru pensiile generației care astăzi muncește din greu și mai crede în viitorul României sunt furate de guvernul dumneavoastră, iar dumneavoastră ați rămas indiferentă.

Doamnă prim-ministru,

Suntem în Săptămâna Patimilor. Suntem un popor creștin. Îmi măsor cu grijă cuvintele. Dar răbdarea multora dintre cei care ne urmăresc acum a ajuns la capăt. Îmi fac datoria să vă spun, stimată doamnă, că sunteți în slujba unor politicieni FĂRĂ frică de DUMNEZEU, sunteți simplul lor executant.

Doar oameni fără Dumnezeu au fost în stare să planifice și să execute cea mai mare escrocherie politică din ultimii treizeci de ani: amăgirea, tragerea pe sfoară a milioane de concetățeni cu promisiuni enorme, făcute fără niciun fel de scrupul, fără nici un fel de acoperire.

Liviu Dragnea și Compania au știut de la bun început ceea ce fac. Mecanismul înșelătoriei este următorul: măriri mincinoase de salarii, tăiate apoi prin măsuri viclene precum transferul contribuțiilor la angajat; apoi declanșarea mecanismului inflației prin majorarea accizei la combustibil, care alimentează iluzia că sunt bani mai mulți în piață.

Nu în ultimul rând, devierea creșterii economice bazată pe investiții și dezvoltare la cea bazată pe consum din importuri prin care se anulează beneficiile creșterii economice reale.

Și, peste toate acestea, ați îndatorat țara mai mult decât în perioada de criză.

Ați conceput totul pentru a spune: ”PSD vă dă!”. Da ,dragi români, PSD – girat de falsul liberal Tăriceanu – vă dă cu o mână și vă ia îndărăt cu zece. Vă dă furându-vă pensii, autostrăzi, spitale, viitorul copiilor voștri!

Doamnă Prim-ministru Dancilă, vă rog frumos, nu mai fiți paralelă cu guvernarea României. Lăsați pe altcineva să conducă prezentul românilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a dus triplei campioane europene la...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret pe care l-a avut România...

AS TV Bistrița are un nou director general: Dorel Cosma

Fostul manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, Dorel Cosma a fost prezentat astăzi ca noul director general al AS TV Bistrița. Angajații au...

VIDEO: PNL se pregătește de alegeri interne. Congresul Național ar putea avea loc la jumătatea lunii septembrie. Ce vor face Robert Sighiartău și Ioan...

Ludovic Orban, preşedintele PNL, anunţă că vor fi demarate în scurt timp procedurile pentru organizarea Congresului de alegeri în partid. Congresul va fi însă...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -