Acasă ANALIZE-COMENTARII Premierii Coaliției și Gheneralull  de la Cotroceni

Premierii Coaliției și Gheneralull  de la Cotroceni

0

Demiterea în lacrimi a ministrului, singurului ministru care a început curățenia în Ministerul Sănătății, așa zice Barna, vicepremierul cu miros de aroganță până la greață, a aruncat Coaliția din lac în puțul gîndirii domșoarei Andreea ce năzuia să conducă țară după numărul de botniță scuipată în capul amărâților și amărâtelor ce au fost ejectate cu noaptea în cap din Foișor. Plusiștii s-au oțărât și ei că musiu Cioloș nu a fost informat, de parcă e atât de important băiatu ăsta.

Trecând la lucrurile serioase, zic eu că USR și cu Plus, cam dau cu minus, mai ales că, domnule Barna, responsabilitate înseamnă să îți asumi continuitatea nu să refuzi interimatul la minister. Curios sau nu, PNL își asumă, practic, alături de UDMR, guvernarea iar USR + – se cam cer afară, deși,  ca maturitate politică, în această zonă există prea puțină experiență.

Deocamdată, în toată această poveste, PNL dă dovada experienței politice, a unei maturități certe, nesimulată, în timp ce Ludovic Orban și-a luat partidul înapoi, nu și procentele din sondaje. Cât despre faptul că, useriștii și plusiștii zic că mai stau la Guvernare, dar fără Câțu, e o prostie desăvârșită, cum e asta, nenicilor, păi nu se poate: ori plecați toți acasă, ori faceți alt Guvern sau vă responsabilizați, ceea nu prea cred.

Politic vorbind, criza politică se suprapune peste criza pandemică, doar la nivelul Bistriței-Năsăud existând 8 decese într-o singură zi și lipsă de paturi din SJU Bistrița și Spitalul din Năsăud.

Politic suntem într-o situație stranie, epidemiologic nu este simplu deloc, așa că, dacă tot vorbiți de guvernare, poate ar fi bine să și guvernați, dacă nu, atunci, atunci să vină alții, nu TFL-iștii…

Ăștia și-au dat examenele…

PS: Măi, miniștrilor USR-Plus dacă tot nu vă place de Câțu, demisionați, așa se face politic, dar asta vă depășește, nu știți politică

PS 2: Cine e mai vinovat VV sau arafatul…. Ei, asta o știe Herr Ghenerall cu doi de s

Exit mobile version