Acasă Politica Prefectul Stelian Dolha nu exclude o candidatură la vârful PNL Bistrița-Năsăud. Fostul...

Prefectul Stelian Dolha nu exclude o candidatură la vârful PNL Bistrița-Năsăud. Fostul lider al partidului cere o primenire a actualului Birou Politic Județean și o mai bună reprezentare a primarilor

0

Prefectul liberal al Bistriței-Năsăud, Stelian Dolha a afirmat aseară că nu poate exclude o candidatură la vârful partidului, dar nu a confirmat acest lucru cu subiect și predicat. Dolha a punctat faptul că, prins în lucrurile grele din primăria Bistrița și ocupat să mai dezlege nodul gordian al moștenirii încîlcite lăsată de fostul primar PSD-ist Ovidiu Crețu, Ioan Turc nu manageriază în timp util problemele stringente ale partidului: ” Știu ce probleme mari sunt la primărie. Mai știu că nu e ușor deloc și că, sunt multe chestiuni care miros a penal acolo,  aici un exemoluiar Ioan Turc trebuie să facă față și trecutului dar și problemelor zilnice pe care le ridică o primărie precem e cea a Bistriței. Știu că Ioan Turc nu se joacă de primăria și că muncește 24 din 24, dar partidul a cam trecut pe locul 2. Avem nevoie de activitate politică, iar el trebuie să facă și acest lucru. PNL e un partid viu, iar noi trebuie să arătăm că știm și politica puterii”, explică Dolha.

”Nu exclud o candidatură la vîrful PNL, dar cu siguranță candidez pentru o funcție de conducere. Totuși, am fost președinte al PNL BN, dar, sincer vă spun, știu foarte bine ce greu este, ce responsabilitate ai pe umeri. Toate ți se sparg în cap și ești evaluat la fiecare rând de alegeri”, mai spune prefectul.

Întrebat de dorința unor primari liberali de-a avea reprezentare mai bună și mai consistentă în Biroul Politic Județean, Dolha a spus următoarele: ” Este foarte bine că vor acest lucru și voi susține orice fel de inițiativa a primarilor. Este clar și foarte vizibil că există o anumită plafonare și că e nevoie de o primenire a BPJ, dacă nu cumva o schimbare totală, dar asta se poate face doar la conferința județeană de alegeri. Oricum, sunt pregătit și voi candida pentru o funcție de conducere în BPJ. Eu acum sunt diplomat, dar în interiorul partidului spun ceea ce este de spus”, susține Stelian Dolha.

Fost președinte și deputat din partea PNL BN, Stelian Dolha mai arată că, PNL va reveni în poll-position în toamna acestui an, după ce măsurile de relaxare își vor face efectul: ” Aștept și eu momentul când oamenii vor zice și că, aceasta s-a întâmplat datorită lui Dolha, nu consecință a măsurilor luate de prefectul Dolha”, a conchis interlocutorul nostru.

Exit mobile version