Acasă Politica Politica Locala PREDICŢIILE DEPUTATULUI SUCIU

PREDICŢIILE DEPUTATULUI SUCIU

0

La alegerile locale din 5 iunie un număr de 10, poate 15 primari vor pleca din funcţiile pe care le deţin la această oră. Predicţia aparţine purtătorului de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu.

Flancat de doi candidaţi tineri pe care PSD îi va arunca în bătălia electorală din această vară, Dan Vălean de la Dumitra şi Marius Pop de la Feldru, deputatul Daniel Suciu a vorbit şi despre schimbarea de generaţii care se va produce chiar şi la nivelul primăriilor din Bistriţa-Năsăud: “ Avem primari foarte buni în judeţul Bistriţa-Năsăud şi, de regulă, la fiecare scrutin electoral, în principal cam zece din cei 62 de primari se schimbă. Noi ne dorim ca din cei 10-12-15 primari care vor fi schimbaţi anul acesta, foarte mulţi primari noi să fie oameni ca cei de lângă mine, tineri, la prima experienţă electorală de asemenea anvergură”, a spus Suciu.

Potrivit lui Daniel Suciu, PSD a luat decizia înţeleaptă de a veni cu oameni, poate, nu foarte experimentaţi din punct de vedere politic, poate nu foarte buni oratori, dar oameni foarte bine intenţionaţi, oameni care sunt la prima candidatură şi, poate mai important decât orice, oameni tineri, oameni care-şi doresc să facă ceva pentru comunele lor”, a conchis  parlamentarul social democrat.

Conform a mai multor sondaje de opinie efectuate la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, 85 la sută din actualii primari vor rămâne pe funcţia deţinută la această oră, cele mai multe primării revenind  Partidului Social Democrat.

 

Exit mobile version