Acasă Politica Politica Locala POLITICA BAT-O VINA: Bistriţa Civică manipulează grosolan

POLITICA BAT-O VINA: Bistriţa Civică manipulează grosolan

0

După ce timp de aproape 4 luni de zile, un filmuleţ al Asociaţiei Bistriţa Civică pentru salvarea pădurii Codrişor a circulat pe toate reţelele de socializare, acum el a devenit agasant şi pentru primarul Creţu.

Reacţia primarului Bistriţei vine după ce edilul a constatat că este vorba de o mini campanie electorală, una în care realizatorii filmului manipulează grosolan. “ E vorba de informaţii eronate”.

„În ultimele 4 luni am constatat că rulează și un filmuleț, în care se manipulează publicul într-un mod, aș spune eu, grosolan. Se spune acolo despre sute de utilaje grele care au intrat în Pădurea Codrișor. Încă nu a intrat niciun utilaj. La Parcul Industrial nu au lucrat mai mult de 10 utilaje în același timp, așa că nu cred că în Pădurea Codrișor vor putea intra mai mult de 4-5”, a spus primarul Ovidiu Crețu.

El a mai precizat faptul că cei care au realizat filmul bat câmpii: “ Ei (reprezentanţii Asoc. Bistriţa Civică), spun că va crește numărul copiilor bolnavi de astm bronșic și de cancer pulmonar. Sigur, partea cu cancerul devine horror, fără să aibă niciun temei, este o chestie de bâlci. Aceste argumente fac obligatorie construcția variantei ocolitoare și mutarea mașinilor dintre oameni, între copaci”.

În ceea ce priveşte amenajarea pădurii Codrişor, chestiune de care se face atâta caz, Ovidiu Creţu a menţionat că o asemenea activitate nu poate avea nicio finalitate, dacă nu se vor face lucrări de consolidare: “ Pădurea Codrişor stă pe un deal de argilă şi, care alunecă la vale. Vreau să reamintesc faptul că stabilizarea dealului este prevăzută tocmai în varianta ocolitoare. Sigur, Pădurea Codrișor va fi amenajată chiar dacă aceasta va fi străbătută de varianta ocolitoare, însă doar cu alei pietonale, din cauza faptului că dealul este destul de abrupt”, a conchis Ovidiu Creţu.

Exit mobile version