Acasă Politica Politica Locala PNŢCD VS PNL: STELIAN DOLHA ,invitat să se înscrie în PNŢCD

PNŢCD VS PNL: STELIAN DOLHA ,invitat să se înscrie în PNŢCD

0

Reprezentanții Organizației Județene a PNȚCD Bistrița-Năsăud doresc să clarifice zvonurile privind o posibilă alianță între PNȚCD și PNL, în vederea susținerii candidaturii d-lui Stelian Dolha la Primăria municipiului Bistrița.

”Afirmațiile d-lui Stelian Dolha conform cărora reprezentanții PNȚCD Bistrița-Năsăud l-ar sprijini în campania electorală nu mai sunt de actualitate, date fiind tensiunile înregistrate în ultima vreme în interiorul PNL Bistrița-Năsăud, dar și pentru că s-a depășit perioada prevăzută de lege pentru realizarea alianțelor electorale.

În schimb, rămânem deschiși și așteptăm ca dl. Stelian Dolha să ia înțeleapta decizie de a se alătura marii familii a țărăniștilor creștin-democrați,  ale cărei principii suntem convinși că îi sunt cunoscute. Poate așa, liberalului de azi, Stelian Dolha, i-ar putea fi uitate demersurile din campania electorală din anul 2012, când marșa alături de PSD și de actualul primar Ovidiu Teodor Crețu, împotriva căruia luptă în prezent.”, spune președintele PNȚCD Bistrița-Năsăud, Ezechil Sighiartău.

 

La nivelul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat continuă procesul de întinerire și de transformare a formațiunii într-una modernă, dinamică și deschisă, păstrând credința că șansa de mâine a României este cunoașterea și aplicarea principiilor moral creștine în toate domeniile de activitate și mai ales la nivelul  administrației publice locale.

Exit mobile version