Acasă Politica PNL VREA CONSULTĂRI CU TOATE PARTIDELE POLITICE

PNL VREA CONSULTĂRI CU TOATE PARTIDELE POLITICE

0

Copreședinții Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au susținut luni o conferință de presă la sediul partidului după ședința PNL, în care au vorbit în general despre ce se întâmplă pe scena politică actuala din România, lansând propunerea către toate partidele să participe la o serie de consultări politice.

Partidul Național Liberal crede ca politica se poate face cu echilibru, cu seriozitate, cu responsabilitate si cu respect intre actorii politici oricat de diferiti am fi noi. Le propunem astazi tuturor liderilor partidelor politice demararea unei serii de consultări politice.”, a spus Alina Gorghiu.

De asemenea, copreședintele PNL a asigurat că „PNL si PSD nu vor mai face niciodata o alianta politica de guvernare, sub mandatul meu si al lui Vasile Blaga.”

De asemenea,  Vasile Blaga a luat cuvântul spunând că pe 3 august PNL va propune un calendar de dezbateri în funcție de reacția partidelor la acesta propunere.

„Pe 3 aug, avem Biroul Politic. În funcţie de reacţia partidelor politice parlamentare la propunerea noastră, pe 3 aug vom propune un calendar de dezbateri şi o echipă care să participe pe cele 6 puncte pe care le-am menţionat. Este mult mai important să avem proiecte stabile, care să asigure stabilitate în politicile publice.

Pentru că se pune întrebarea: de ce ne vom aşeza la masă cu domnul Dragnea, cu alţi lideri ai partidelor politice?”, a spus Vasile Blaga.

Exit mobile version