joi, octombrie 1, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  PNL, vot pozitiv pentru toate cele 27 de proiecte de hotărâre din şedinţa de CJ de astăzi

  Must Read

  4 clase din Liceul Teoretic RADU PETRESCU din Prundu Bârgăului intră în scenariul roșu. E vorba de clasele a VI-a A, a VI-a C,...

  În cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost analizate particularitățile locale în funcție...

  Ioan Turc nu exclude alianțe locale cu USR-Plus, PMP și Partidul Verde, dar refuză PSD

  Noul primar al Bistriței, Ioan Turc a fost prezent la București la ședința Biroului Politic Național unde a avut...

  STELIAN DOLHA: Ne vom bate în Consiliul Județean alături de noua echipă de consilieri pentru transparență, pentru proiecte în interesul locuitorilor din Bistrița-Năsăud

  Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, candidat liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean, a ieșit astăzi cu un...

  Cu 27 de proiecte pe ordinea de zi, şedinţa de Consiliu Judeţean a durat mai puţin de o oră şi jumătate, toate proiectele de hotărâre au primit girul tuturor consilierilor prezenţi la şedinţă.

  „Astăzi am condus Ședința ordinară a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din luna noiembrie. Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri județeni că au votat inițiativele propuse de executiv.

  Vă redau în rândurile următoare ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi:
  1. Aprobarea procesului-verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 28 octombrie 2015.

  2. Aprobarea procesului-verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 06 noiembrie 2015.

  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de parteneriat între Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia „Autism Europa” Bistriţa.

  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei şi a statului de funcţii aprobate prin Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 75/2015 privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru anul 2015.

  5. Proiect de hotărâre privind prelungirea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Bistriţa-Năsăud, de către doamna COTFAS LILIANA pe o perioadă de 6 luni.

  6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării Anexelor nr. 4.1 şi 4.2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 61/2015 privind aprobarea organigramelor şi a numărului de posturi ale instituţiilor de învăţământ special din judeţul Bistriţa-Năsăud pentru anul 2015, cu modificările şi completările ulterioare.

  7. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor speciale și a tarifelor percepute de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi instituţiile subordonate pentru anul 2016.

  8. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donație asupra unui imobil-teren, donat de Mănăstirea Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din localitatea Rebra, judeţul Bistriţa-Năsăud care va face parte din domeniul public al judeţului Bistriţa-Năsăud.

  9. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 pct. 3, 8, 9 din Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 161/2014 privind constituirea Consiliului Tehnico – Economic (CTE) ca organ consultativ la nivelul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare (ROF) al acestuia, cu modificările şi completările ulterioare.

  10. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi înlocuirea Anexei aprobată la art. 1 din Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 162/2014 privind aprobarea componenţei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a judeţului Bistriţa-Năsăud şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare al acesteia.

  11. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 38/31 mai 2010 privind modificarea componenţei Comisiei speciale pentru întocmirea inventarului domeniului public al judeţului Bistriţa-Năsăud, cu modificările şi completările ulterioare.

  12. Proiect de hotărâre privind desemnarea domnului Redl Iosif-Alexandru – consilier superior la Serviciul financiar, contabilitate, Direcţia economică din cadrul Consiliului Judeţean să conducă evidenţa Registrului datoriei publice locale şi a Registrului garanţiilor locale.

  13. Proiect de hotărâre privind stabilirea beneficiarilor de burse de merit şi burse de ajutor social acordate de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru anul universitar 2015-2016.

  14. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 134/2013 privind instituirea şi acordarea unor burse de merit şi burse de ajutor social acordate de către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud studenţilor proveniţi din instituţiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud.

  15. Proiect de hotărâre privind acordarea premiilor elevilor și sportivilor din județul Bistrița-Năsăud care au obținut rezultate deosebite în anul 2015.

  16. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului inginer PAUL-ADRIAN ILIEȘ.

  17. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului plutonier adjutant VASILE ZBÂNCA.

  18. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului profesor universitar doctor POMPEI COCEAN.

  19. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului inginer EMANOIL-IOAN VICIU.

  20. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” doamnei GABRIELA SZABO.
  21. Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de ”Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului MIRON DUCA.

  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei pentru avizarea lucrărilor de intervenţie şi a Indicatorilor Tehnico-Economici aferenţi obiectivului ”Pod peste Valea Meleș pe DJ 172 H, km 6+118, Nușeni – Corvinești” și ”Pod peste Valea Meleș pe DJ 172 H, km 14+960, localitatea Matei”, județul Bistrița- Năsăud.

  23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei pentru avizarea lucrărilor de intervenţie şi a Indicatorilor Tehnico-Economici aferenţi obiectivului “Pod peste Valea Mare pe DJ 170, km 15+400, în Purcărete” şi “Pod peste Valea Răchiţii la km 18+700, în Breaza”, judeţul Bistriţa-Năsăud.

  24. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor locale percepute de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi instituţiile subordonate pentru anul 2016.

  25. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor normative proprii de cheltuieli pentru activitatea proprie a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în baza Ordonanţei Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare.

  26. Proiect de hotărâre privind a opta rectificare a bugetului judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2015, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi a bugetului fondurilor externe nerambursabile pe anul 2015.

  27. Diverse.
  – Discutarea şi aprobarea Planului de măsuri pentru creşterea calităţii actului medical în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, propus de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi comunicat prin adresa nr. 7855/29.09.2015 înregistrat la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud sub nr. II/15445/30.09.2015.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  4 clase din Liceul Teoretic RADU PETRESCU din Prundu Bârgăului intră în scenariul roșu. E vorba de clasele a VI-a A, a VI-a C,...

  În cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost analizate particularitățile locale în funcție...

  Ioan Turc nu exclude alianțe locale cu USR-Plus, PMP și Partidul Verde, dar refuză PSD

  Noul primar al Bistriței, Ioan Turc a fost prezent la București la ședința Biroului Politic Național unde a avut o discuție cu premierul Ludovic...

  STELIAN DOLHA: Ne vom bate în Consiliul Județean alături de noua echipă de consilieri pentru transparență, pentru proiecte în interesul locuitorilor din Bistrița-Năsăud

  Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, candidat liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean, a ieșit astăzi cu un mesaj adresat electorilor din județul...

  Deputatul Ionuț Simionca nu exclude să renunțe la mandatul de parlamentar

  Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca a confirmat astăzi faptul că ar putea renunța la mandatul de parlamentar, asta, în condițiile în care, PMP...

  11 cazuri noi de infectare la nivelul județului Bistrița-Năsăud, 2158 în întreaga țară

  Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud rămâne la stadiul de alertă: 11 cazuri de infectări, din care trei...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -