Acasă Politica Politica Locala PNL răsuflă astmatic, PSD rămâne fără lideri, aşa că mergeţi pe mâna...

PNL răsuflă astmatic, PSD rămâne fără lideri, aşa că mergeţi pe mâna PMP

0

Sfârșitul telenovelei cu actorul Adrian Titieni a dat măsura seriozității ”marelui și seriosului” Partid Național Liberal. O situație hilară, una demnă de filmele cu Benny Hill, dar care pune între parantezele unui așa zis profesionalism politic întreg PNL-ul inclusiv pe liderii bistrițeni care, se vede că, nu au înțeles nimic din faptul că tinerii au clamat schimbarea paradigmei politice, au cerut schimbarea din temelii a clasei politice.

Nu prin acest gen de circ politic schimbați clasa politică. Sunt sigur că toți liderii liberali bistrițeni știau că Adrian Titieni nu este persoana potrivită, cum sunt la fel de sigur că și Adrian Titieni știa că nu își va putea asuma până la capăt o campanie electorală cu toate nevoile și atributele ei. Și, atunci, de ce a fost nevoie de toată această scenetă scrisă parcă de Goldoni? Nu este nevoie să răspundeți la această întrebare!

PNL răsuflă astmatic, PSD rămâne fără lideri, așa că Partidul Mișcarea Populară și președintele Traian Băsescu rămân garanția unei drepte adevărate și puternice, una în care teatrul se produce pe o scenă, iar filmul pe platourile de filmare, nu în detrimentul oamenilor simpli care așteaptă de la marile partide soluții pentru gravele probleme cu care se confruntă, nu parodii de trei lei.

Cu siguranță, avem soluții, avem oameni tineri care să le pună în operă, așa că pe 5 iunie, dați încredere lui Ionuț Simionca și celorlalți candidați ai Partidului Mișcarea Populară. De ce? E simplu: suntem serioși, demni, români și nu ne batem joc de nimeni.

Exit mobile version