Acasă Politica PNL își dorește alegeri anticipate. Ce lider liberal spune asta?

PNL își dorește alegeri anticipate. Ce lider liberal spune asta?

0

 

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban face un anunţ de ultimă oră în privinţa anticipatelor. Ce şanse ar avea alegerile în actualul context

Politicianul a declarat, sâmbătă, că PNL își dorește alegeri anticipate, dar a atras atenţia că, din punct de vedere constituțional, un astfel de scrutin este greu de organizat, relatează Agerpres.

„PNL își dorește anticipate. Cu cât România scapă mai repede de Ponta, cu atât este mai bine. (…) Constituțional, este dificil să faci anticipate. Este puțin probabil ca actualul Parlament să respingă două guverne după o demisie a lui Ponta”, a afirmat Orban.

El a subliniat că demisia lui Victor Ponta este „absolut necesară și inevitabilă”, din cauză că acesta „și-a pierdut complet autoritatea” asupra PSD și a Guvernului și „nu are niciun fel de credibilitate externă”.

Din punctul de vedere al lui Ludovic Orban, declarația de sâmbătă, de la Alexandria, a coordonatorului politic al PSD, Liviu Dragnea, este „un discurs de pregătire pentru alegerile locale”.

Exit mobile version