Acasă ALEGERI PARLAMENTARE PNL Bistrița-Năsăud, ultima întâlnire cu presa dinaintea alegerilor de duminică

PNL Bistrița-Năsăud, ultima întâlnire cu presa dinaintea alegerilor de duminică

0

Liderii PNL Bistrița-Năsăud dar și o parte din candidații liberali la alegerile parlamentare : Diana Morar, Robert Sighiartău și Florin Urâte au fost prezenți astăzi în fața sediului partidului de pe Pietonal pentru a da ultimele mesaje dinaintea campaniei electorale.

”Întâlnirea” a fost moderată de președintele PNL BN, primarul Ioan Turc. Acesta i-a îndemnat pe bistrițeni să meargă duminică la vot: „Îi îndemn pe bistriţeni să vină la vot. Îi asigur că secţiile de votare sunt locuri sigure. S-a făcut dezinfecţie, totul este conform normelor în vigoare. Nimeni nu îşi riscă sănătatea prin participarea la vot. De asemenea, îi îndemn pe bistriţeni şi pe conjudeţenii noştri să-i voteze pe candidaţii Partidului Naţional Liberal. Sunt oameni care merită votul bistriţenilor şi al conjudeţenilor prin profesionalismul de care dau dovadă, prin CV-ul pe care fiecare-l are, fiind buna credinţă şi prin faptul că fac parte dintr-o formaţiune politică modernă şi orientată spre dezvoltarea României şi a comunităţilor locale”.

DIANA MORAR: „Această campanie a fost atipică faţă de cea de la locale şi noi ne-am făcut cunoscute mesajele prin intermediul presei. Rugămintea mea pentru ziua de duminică este ca bistriţenii să iasă la vot, să aleagă în cunoştinţă de cauză oameni profesionişti care să-i reprezinte în Parlamentul României, care să ducă interesele bistriţenilor la nivel naţional pentru ca acestea să fie promovate şi să terminăm odată cu parazitarea Parlamentului cu tot felul de personaje triste care au dat majorităţile din anii precedenţi şi care nu au reuşit decât să ducă ţara noastră cu un pas înapoi. Toată lumea să iasă la vot şi să voteze Partidul Naţional Liberal şi candidaţii pe care  acesta îi promovează. Sunt oameni oneşti, care lucrează în mediul privat, oameni care au demonstrat că au o carieră solidă în spate şi o experienţă profesională”.

ROBERT SIGHIARTĂU: Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României. Ştiu că românii şi bistriţenii susţin Programul Naţional de Dezvoltare Economică, bazat pe investiţii publice, pe creşterea nivelului de trai, a calităţii vieţii, în colaborare cu administraţiile locale, astfel încât nivelul de trai al românilor să crească şi să nu mai facem diferenţe între România şi celelalte state europene precum Austria, Spania, Italia, unde stau foarte mulţi bistriţeni. Ne dorim ca Bistriţa să devină un loc cald, un loc plăcut, în care se câştigă bine, în care veniturile medii sunt foarte bune, să nu mai fim în coada clasamentului, ci să avem investiţii bune, investitori buni, care plătesc bine. Vreau să-i îndemn pe bistriţeni ca în 6 decembrie să iasă la vot. Este ultimul vot din acest ciclu electoral. Vom avea patru ani de pauză, de aceea este extrem de important ca în 6 decembrie să dăm Guvernului PNL o majoritate în Parlamentul României ca să putem implementa reformele de care are nevoie România şi românii. Dumnezeu să binecuvânteze judeţul Bistriţa-Năsăud şi România”

Material realizat la cererea PNL,org. BN de către Media Prompt Communication. Cod mandatar financiar 11200025

Exit mobile version