Acasă Politica PNL Bistrița-Năsăud continuă campania de identificare și nominalizare a candidaților la alegerile...

PNL Bistrița-Năsăud continuă campania de identificare și nominalizare a candidaților la alegerile locale: Roxana Pașc, o doamnă care vrea să cucerească Șieul

0

Consecvenți principiului ”Prin noi înșine” , liberalii bistrițeni continuă campania de desemnare a candidațiilor care vor reprezenta și vor câștiga pentru PNL alegerile locale. Dacă până în acest moment, nicio femeie nu a fost anunțâtă drept candidat la una din cele 58 de commune ale județului Bistrița-Năsăud, acum, liberalii o propun pe Roxana Pașc.

Pașc este la al treilea mandat de consilier local, a studiat ingineria economică în Cluj Napoca, trăiește la Șieu de aproape 20 de ani. După ce fostul primar Olimpiu Iuga Napeu a murit, în 2016, ea a ocupat funcția de viceprimar. La alegerile anticipate pentru funcția de primar din 2017, Pașc s-a clasat pe locul II, după actualul primar Cifor Ioan, membru ALDE.

ROXANA PASC, candidatul PNL la primaria Sieu:

„Pornesc la lupta pentru câștigarea primăriei Șieu pentru că imi doresc sa pun bazele unei altfel de administrații locale. Una care sa aiba in centrul ei cetățeanul si nevoile acestuia.

Imi doresc o altă componență a Consiliului Local și implicare a acestuia în viața comunității. Un Consiliu Local care să fie un partener real si valoros al primarului, nu o sursa de permanent scandal si platit polițe politice. Un Consiliu Local activ, implicat, care să nu fie doar o extensie a primarului .

Vreau ca cetățeanul sa vada in primar si în Consiliul Local niste parteneri de discuție, nu niste dictatori la care trebuie sa meargă cu căciula în mână și având spatele încovoiat. Cu alte cuvinte, vreau sa redau demnitatea cetățeanului, care, de prea multe ori a fost călcată în picioare, în ultimii ani.

Schimbările majore mereu au pornit de jos, de la talpa țării, istoria a dovedit-o de atatea ori .Si acum, mai mult ca niciodată, consider ca a sosit timpul sa reamintim celor care ne conduc, ca țara asta e mai mult decât o scenă pe care ei evoluează pentru impresie artistica, țara asta înseamnă oameni, destine, vieți.”

Până la această dată, PNL Bistrița-Năsăud și-a desemnat candidați în următoarele comune: Negrilești (Constantin Știr), Cetate (Ignat Ionuc Aluaș), Budacu de Jos (Daniel Banyai), Ciceu-Giurgești (Romulus Markiș), Dumitrița (Vasile Petronel Nica), Dumitra (Călin Hurdea) și  Ionel Ropan în Petru Rareș, Vasile Dologa, Tiha Bârgăului, Mihai Scridonesi, Maieru, Sorin Avram, Leșu, Grigore Țiolan, Feldru

Exit mobile version