Acasă Politica PNL Bistrița-Năsăud cere demisia prefectului Ovidiu Frenț. Cum a reacționat prefectul Frenț?

PNL Bistrița-Năsăud cere demisia prefectului Ovidiu Frenț. Cum a reacționat prefectul Frenț?

0

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că ” prefectul PSD al județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț, ar trebui să demisioneze din funcția pe care o deține în cazul în care, instanța superioară  va confirma soluția Tribunalului Bistrița-Năsăud, privind suspendarea Ordinului Prefectului privind declanşarea procedurilor legale pentru referendumul de demitere a primarului din Sângeorz Băi”, a punctat Dolha.

Potrivit celor spuse de Dolha, prefectul Ovidiu Frenț trebuie să demisioneze: ” El nu a înțeles  că rolul lui, serviciul lui,  este cel de garant al legalității în acest județ. Așa că, atunci când a primit cele peste 2.800 de semnături, el trebuia să le verifice dacă sunt legale, dar el fiind pus politic pe acel post, este clar: nu le-a verificat, Ovidiu Frenț fiind prefect PSD. Eu cred că prefectul Frenț trebuie să plece acasă și se se ocupe de alte chestiuni, poate de așa-zisa lui candidatură la primăria Bistrița”, a mai precizat Stelian Dolha.

 Prefectul Ovidiu Frenț: Nu am niciun fel de probleme cu persoana primarului din Sângeorz Băi.

Prefectul Ovidiu Frenț spune că lucrurile au fost greșit înțelese și această politizare nu face bine nimănui: ” Nu am niciun fel de probleme cu persoana primarului din Sângeorz Băi. Am respectat prevederile legale şi acea cerere a cetăţenilor, aproximativ 2800 de cetăţeni din Sângeorz Băi, care era motivată. Am format comisia şi am înaintat procedura legală. Evident, că aşa cum este într-un stat de drept, orice demers poate fi atacat, contestat, urmând să se pronunţe instanţele şi noi vom aplica acea hotărâre când va fi una definitivă. Nu vreau să intru în polemici politice”, a explicat Frenț.

 

 

Exit mobile version