Acasă Politica PNL are candidați în Tiha Bârgăului, Maieru și Leșu Ilvei- Vasile Dologa,...

PNL are candidați în Tiha Bârgăului, Maieru și Leșu Ilvei- Vasile Dologa, Mihai Scridonesi și Sorin Avram

0

PNL Bistrița-Năsăud continuă campania de identificare și nominalizare a candidațiilor la alegerile locale: Tiha Bârgăului, Maieru și Leșu Ilvei- Vasile Dologa, Mihai Scridonesi și Sorin Avram

Consecvenți principiului ”Prin noi înșine” , liberalii bistrițeni continuă campania de desemnare a candidațiilor care vor reprezenta și vor câștiga pentru PNL alegerile locale.

 

Tiha Bârgăului

 

Astfel, pentru primăria Tiha Bârgăului, fostul primar liberal Vasile Dologa a acceptat să reintre în bătălia pentru un nou mandat, Dologa fiind unul din cei mai competenți edili ai Văii Bârgăului.

 

Vasile Dologa este sigur că va învinge și va reveni la primăria Tiha Bârgăului, asta, pentru a continua mai multe proiecte rămase în stand by în 2016. Precizăm că, Vasile Dologa a administrat comuna Tiha Bârgăului timp de 24 de ani, fiind singurul liberal din zonă care îl va da la o parte pe actualul primar Vasile Șut.

 

Maieru

 

Pentru una din cele mai mari comune ale județului Bistrița-Năsăud, PNL a decis să îl desemneze pe Mihai Scridonesi, unul din cei mai tineri președinți de organizații și administrator al unei firme private.

 

Una din ideile pe care le are Mihai Scridonesi face referire la spațiile de relaxare ale comunei Maieru: ” Anii trec, și e necesar să evoluăm, să ne creăm spații de relaxare dar totodată și să aducem un plus de valoare localităților noastre. Un program de reabilitare și cosmetizare a spațiilor centrale în comună este OBLIGATORIU în viitorul apropiat! Soluții simple, dar cu impact deosebit pentru noi și copiii noștri, dar și pentru toți cei care ajung în Maieru în număr tot mai mare pentru apa cu proprietăți deosebite ce a facut înconjurul țării .
Astfel un exemplu in acest sens ar fi tubarea Văii Caselor prin amenajarea unei zone pietonale din șosea până în zona izvorului (căsuța frumos construită) , iar de la căsuță în amonte pana la podul CFR să fie amenajate parcari”, spune Scridonesi.

 

Leșu

 

În ceea ce privește comuna Leșu, aici, PNL va merge ”pe mâna” inginerului agronom Sorin Avram, fost viceprimar al comunei și vechi om de dreapta: ” Am luat aceasta decizie în speranta că din experienta pe care o am voi ajuta mult mai mult comuna Leșu!”.

 

Până la această dată, PNL Bistrița-Năsăud și-a desemnat candidați în următoarele comune: Negrilești (Constantin Știr), Cetate (Ignat Ionuc Aluaș), Budacu de Jos (Daniel Banyai), Ciceu-Giurgești (Romulus Markiș), Dumitrița (Vasile Petronel Nica), Dumitra (Călin Hurdea) și  Ionel Ropan în Petru Rareș

Exit mobile version