marți, iunie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  PNL a lansat un sondaj pentru a afla care sunt nevoile şi dorinţele bistriţenilor

  Must Read

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la...

  Liberalii bistriţeni au lansat astăzi în spaţiul public un sondaj public pentru a afla de la sursă, adică de la cetăţenii municipiului Bistriţa care le sunt dorinţele şi nevoile. Ei au spus că ideea de a iniția un sondaj pe site-ul Primăriei cu tema „Ce-și doresc  cetățenii” s-a lovit de indiferența administrației PSD a orașului: “După aproape două luni de așteptare a unui răspuns din partea primarului, viceprimarului și a consilierilor locali PSD-ALDE, iată că demarăm acest sondaj fără sprijinul acestora.  Un oraș nu poate fi condus fără sprijinul și participarea cetățenilor. Întotdeauna cetățenii știu cel mai bine unde, ce s-a greșit și ce trebuie făcut. Orice viziune administrativă are ca piatră de temelie PĂREREA CETĂȚEANULUI!”, susţin liderii liberali bistriţeni.

   

  Sondajul poate fi completat aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDXzIGHX6Y5UDHvS3FtYlotbgM2w8V0QIJVAPFGGdXRzHXEA/viewform

  Mai mult, liberalii critică viziunea autocratică a primarului Ovidiu Teodor Creţu, cerând următoarele: “Să încetăm odată cu ideea că cei aleși știu mai bine decât locuitorii ce anume este mai bine pentru oraș. Prin participarea la acest sondaj, fie el și online, cetățenii au ocazia să-și expună părerea și să arate că orașul este al lor și nu al unor conducători vremelnici. Sprijinul mass-media este esențial în acest sens, iar promovarea sondajului devine un act civic”.

  “Este timpul să  arătăm tuturor că o comunitate nu poate fi ignorată la nesfârșit. Orașul este al dumneavoastră, stimați cetățeni! Este momentul să ne lămurim, odată pentru totdeauna,  ce drum edilitar alegem pentru copiii și nepoții noștri”, a conchis preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan.

   

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  1. Bravo domnilor ! Este bine ca va reveniti in ceasul al 13-lea. Va voi aduce in scris ceea ce isi doresc VERZII dar si eu personal. In functie de unele discutii cu stampila in mana va voi spune daca veti fi sustinuti de noi si simpatizantii nostrii. IOLVON ?

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Un octogenar a fost lovit de tren și a murit în această după-amiază la Livezile

  Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă în gara comunei Livezile. Din...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și...

  Reportaj: Bistrițenii au luat cu asalt teresale de pe Pietonal chiar dacă trebuie să fie scriși în caietul de ”urmărire”. Ce spun patronii...

  Ai putea spune că, dimineața zilei de 1 iunie, ziua internațională a copilului, a fost o dimineață cu un...

  EVOLUȚIA COVID-19 în BISTRIȚA-NĂSĂUD de la începutul epidemiei și până în prezent, în funcție de numărul de cazuri raportate oficial (infoGRAFIC)

  Știri de Bistrița vă prezintă în exclusivitate o analiză a evoluției Covid-19 în județul Bistrița-Năsăud, pornind de la data primei raportări oficiale...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -