Acasă EVENIMENT PMP va avea candidat în fiecare comună şi oraş al judeţului. O...

PMP va avea candidat în fiecare comună şi oraş al judeţului. O spune Caius Cârcu, posibil candidat la primăria orașului Beclean

0

Secretarul executiv al PMP, beclenarul Caius Cârcu a vorbit astăzi  despre stadiul pregătirilor din PMP pentru alegerile locale și parlamentare, prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud susținând faptul că PMP Bistrița-Năsăud privește cu încredere spre rezultatele pe care le va obține în acest an electoral.

PMP a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește preparativele pentru alegerile locale, mai spune Caius Cârcu: ” Preconizăm că până la 1 februarie să avem listele consolidate şi să putem face public candidaţii pentru municipiu, oraşe. Avem bazinul nostru de votanţi, credem că vom trece de 20% la nivel de judeţ la următoarele alegeri, iar pentru asta avem un mesaj foarte clar faţă de susţinătorii noştri: PMP va avea candidat în fiecare comună şi oraş al judeţului”.

 

Cu toate acestea, Caius Cârcu a precizat că există o tentație a membrilor PMP de a trece la un partid mai mare, aceştia fiind curtaţi intens în ultima perioadă. „Sunt localităţi în judeţul nostru unde candidaţii noştri sunt de o mai bună calitate decât ai altora. Noi credem că şansa de a lupta real cu PSD este doar într-o alianţă, noi suntem deschişi pentru PNL şi USR PLUS”, a conchis  Caius Cârcu.

Exit mobile version