Acasă Politica Politica Locala PMP BN Keep Walking

PMP BN Keep Walking

0

Ionuț Simionca, americanul din Washington DC care s-a întors la Livezile pentru a face politică a fost ales pe funcția de președinte al PMP Bistrița-Năsăud, după ce timp de vreo două săptămâni, poate trei, a deținut funcția de președinte interimar, după demisia Geei Balaszy Titieni din această funcție.

La conferința de alegeri convocată la complexul Metropolis, au venit un număr de 170 de delegați și care au votat un nou birou politic de conducere din care lipsește Lucian Adrian Ungur. Fostul lider al PMP Bistrița se pare că a demisionat din toate funcțiile deținute aici, noul președinte, Ionuț Simionca fiind ajutat de tatăl său, Ion Simionca și de Ioan Dragotă, toți fiind din Livezile.

Prezenți la conferință, deputații Clement Negruț și Adrian Gurzău au vorbit despre viitorul acestei formațiuni politice, chiar in absentia Elenei Udrea, dar contând pe fostul președinte Traian Băsescu.

Discursurile celor doi reprezentanți ai ” centrului” au vizat obligativitatea supraviețuirii PMP pe scena politică, iar asta în ciuda faptului că partidul trece printr-o perioadă mai delicată. Dacă Clement Negruț a fost, cumva, mai pacifist și a mulțumit lui Daniel Suciu și PSD-ului pentru prezență, iar lui Eugen Curteanu de la PNL pentru prietenia vechea, Adrian Gurzău a atacat la baionetă și a spus că PMP reprezintă schimbarea cerută la nivelul clasei politice.

Ionuț Simionca este al patrulea președinte al PMP BN în decurs de mai puțin de doi ani de zile, el venind pe urma lui Cristian Țuțuruga, Vasile Borș și Geea Balaszy Titieni.

Exit mobile version