Acasă Politica Plouă cu demisii : Ecologistul Mircea Archiudean a demisionat din CL și...

Plouă cu demisii : Ecologistul Mircea Archiudean a demisionat din CL și din PER

2

Omul de afaceri Mircea Archiudean, membru PER și consilier municipal ales pe listele acestei formațiuni politice în vara lui 2016, a demisionat astăzi din consiliul municipal dar și din partidul condus la nivel central de Dănuț Pop.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Mircea Archiudean a scris următoarele: ”Am aderat la politica Partidului Ecologist Român pentru că am considerat că acest partid, chiar cu scorurile minime pe care le-a obținut la alegeri de-a lungul timpului, a reușit să păstreze un scor maxim la capitolul „demnitate“. A fost un partid care și-a păstrat principiile intacte și a reușit un lucru remarcabil: să nu fie catalogat drept „aceeași mizerie“, la fel ca alte partide care și-au jucat mereu cărțile propriilor interese meschine. A fost un partid care s-a remarcat prin activitatea și atitudinea din Consiliul Local Bistrița, un partid care a muncit și a încercat să se implice cu adevărat în administrație. 
Din păcate, odată cu semnarea recentului protocol de colaborare cu PSD pentru alegerile europarlamentare, PER a dat semnalul că a capitulat, și-a dat la o parte principiile și ideologia, aderând la partidul care propagă hoția, corupția, incompetența, lipsa de educație și cultură, interesele meschine și clientelismul”. Consider că este momentul să îmi dau demisia din această organizație politică, dar și din Consiliul Local Bistrița, unde, timp de trei ani, m-am convins că orice muncă este în zadar, orice idee bună propusă de opoziție este respinsă, apoi repusă pe ordinea de zi ca și cum ar fi inițiată de către putere. Demisia mea este chiar una de onoare , nu voi adera la alt partid, îmi voi rezerva un răgaz de reflecție în ceea ce privește parcursul meu politic pe viitor. Îmi exprim regretul pentru faptul că partide care incă mai țineau sus stindardul verticalității în politică au abandonat lupta într-un mod atât de lamentabil și rușinos.”.

2 COMENTARII

  1. Inginerul MIRCEA ARCHIUDEAN oarecum ne-a razbunat. Bravo stimate domn ! Ati facut exact ce trebuia . Perul a devenit partid pe persoana fizica si alaturi de pesedragnea este ciumat.

  2. Am fost un partid care a muncit in timpul lui prostu de Balan si care ne-a dat o traiectorie. Acuma pesedeu+ alde + udemere + pnt + per = aceasi mizerie. Sa va fie rusine ! Bravo Balane ca te-ai carat la verzi !

Comments are closed.

Exit mobile version