Pro Politica

PLĂCINTE ŞI COMPOT PENTRU CAMPIOANE


30 de plăcinte cu dulceaţă , două duzini de borcane pline ochi cu compot de prune, mere şi alte fructe au fost darurile pe care părintele de la Nepos, Vasile Rus le-a adus aseară fetelor de la CSM Bistriţa. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât părintele Rus a adus aceste daruri chiar în timpul antrenamentului, ultimul dinaintea partidei cu Naţional Braşov.

Bucurie mare aseară la antrenamentul fetelor de la Clubul Sportiv Municipal, surpriza făcută de părintele-paroh Vasile Rus de la Nepos fiind una cât se poate de plăcută, mai ales că a venit imediat după o şedinţă a analiză a ultimelor meciuri din turul competiţional.
Însoţit de preoteasă dar şi de mezina familiei Maria, părintele Rus a adus la Sala Polivalentă un număr de 30 de plăcinte, încă calde, borcane pline cu compot de prune dar şi mere, nuci şi pere din grădina familiei. Atât de mare a fost surpriza încât unele fete au lăcrimat, iar antrenorul Horaţiu Paşca, contrar tuturor obiceiurilor sale, a permis oprirea antrenamentului pentru ca fetele să poată gusta din plăcintele cu dulceaţă pregătire de preoteasă.

„Le-am felicitat pe fetele noastre de la C.S.M Bistrița pentru parcursul minunat din campionat și bucuria pe care ne-au adus-o….pentru noi sunt adevărate exemple care prin trudă multă strălucesc pe terenul de joc și în inimile noastre…ni s-au alăturat grupa de juniori de la fotbal care pe lângă premiile noastre ( plăcinte de casă,compot de prune și multe fructe) le-au dăruit câte o floare…cea mai fericită a fost Maria noastră care a primit un tricou cu semnăturile fetelor noastre și ale antrenorilor Horațiu Pașca și Radu Moldovan…vă mulțumim pentru prietenie…sunteți minunați… niciodată omul de omenie nu se mânie când alţii vor să-l cunoască bine, căci el bine ştie căci cu cât mai bine îl vor cunoaşte, cu atât mai mult îl vor iubi şi cinsti!”, a spus părintele Vasile Rus.
În numele fetelor, Horaţiu Paşca a mulţumit părintelui Vasile şi a precizat că o asemenea surpriză nu vine decât să demonstreze încă o dată că handbalul feminin bistriţean este tot mai iubit şi respectat în judeţul Bistriţa-Năsăud.

La această oră, CSM Bistriţa ocupă primul loc în clasamentul serie B a Diviziei A la handbal feminin, cu 27 de puncte din 27 posibile. Fetele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan vor juca cu Naţional Braşov în ultima etapă a turului competiţional, sâmbătă, 28 noiembrie cu începere de la ora 15.00.

Exit mobile version