Acasă Administratie PESTE 90% DIN STRĂZILE RODNEI SUNT ASFALTATE

PESTE 90% DIN STRĂZILE RODNEI SUNT ASFALTATE

0


Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, președintele Consiliului Județean BN, Radu Moldovan, consilieri locali și județeni au luat astăzi parte la recepția a peste 8 km de pe 16 străzi.

Investiţia a fost derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Euroepene, în baza OG 28/2013, şi a avut o valoare totală de 2,5 milioane de lei. Toate străzile asfaltate beneficiază deja de apă curentă şi canalizare.

RADU MOLDOVAN: Astăzi am avut plăcerea să fiu alături de Tinu Grapini, primarul comunei Rodna la recepția a 16 străzi în lungime de peste 7 km, modernizate printr-un proiect finanțat de Guvernul României. De asemenea vreau să îl felicit pe Tinu și echipa sa pentru un alt proiect comun cu primăria comunei Măgura Ilvei, prin care se vor asfalta începând din această toamnă toate celelalte străzi de interes local în Rodna.

VALENTIN GRAPINI: „Vă mulţumesc că aţi venit la o zi de sărbătoare pentru noi, pentru că am finalizat o parte din ceea ce mi-am propus. Mă simt onorat de faptul că preşedintele CJ ne-a sprijinit tot timpul prin facilitarea finanţărilor de acest gen. Nu reuşeam fără dânsul şi asta nu e o laudă, e o remarcă. Şi am să spun public să ştie toată lumea, pentru că domnul preşedinte se implică în toate comunităţile. Ce vedeţi aici este o dorinţă a cetăţenilor pe care mi-au transferat-o mie, în campaniile electorale pe care le-am dus. Astăzi sunt mândru că pot să finalizeze o parte dintre ele şi cred că în viitor, cu sprijinul domnului preşedinte şi a întregii echipe pe care am construit-o la Rodna, să ducem la îndeplinire toate promisiunile pe care le-am făcut cetăţenilor”

 

Exit mobile version