Peste 2.400 de bistrițeni s-au pronunțat contra mutării autogării pe centura orașului. Rezultatul este oferit de un sondaj de opinie în on line

Deputatul Daniel Suciu a inițat un sondaj de opinie în mediul online- 11 grupuri cu zeci de mii de membri din Bistrița, asta pentru a vedea ce părere au bistrițenii în ceea ce privește  posibila mutare a Autogării din zona Gării pe centura orașului. Daniel Suciu spune că a inițiat acest sondaj pentru că, spune el, e nevoie de o consultare publică cu privire la acest subiect:

DANIEL SUCIU, DEPUTATDomnule primar Ioan Turc, Ca urmare a anunțului neinspirat de a muta autogara pe centura orașului, asumat de către dumneavoastră și în lipsa unei consultări publice așa cum se impunea, am demarat un sondaj de opinie în mediul online (11 grupuri cu zeci de mii de membri din Bistrița).

După centralizarea tuturor opțiunilor, rezultatele sunt următoarele:
Total voturi 3482. ÎMPOTRIVA mutării 2420 (69,52%), PENTRU 998 (28,67%), restul declarându-se neinteresați. Domnule primar, deși nu este un sondaj oficial, curentul majoritar împotriva ideii dumneavoastră este mai mult decât evident și vă solicităm să ascultaţi vocea comunităţii și să mai reflectați asupra acestui demers!

PS – imaginea reprezintă o zi obișnuită din traficul pe centură și asta înainte ca ideea voastră genială să fie pusă în practică.