Acasă Dezvaluiri PERSOANE REŢINUTE DUPĂ AUDIERILE DE MIERCURI

PERSOANE REŢINUTE DUPĂ AUDIERILE DE MIERCURI

0

6 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în urma audierilor care au avut loc miercuri în dosarul în care sunt implicaţi 6 agenţi de poliţie, angajaţi ai Ocolului Silvic Bistriţa şi ai Serviciului de Permise şi Înmatriculări Bistriţa-Năsăud.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bistriţa-Năsăud, prim procuror adjunct Angela Sângeorzan, acestea vor fi prezentate instanţei Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Şase persoane au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore în urma pecheziţiilor care au avut loc ieri şi vor fi prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, în cursul zilei de astăzi”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, Angela Sângeorzan.

Reamintim că, miercuri, pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud au avut loc 21 de percheziţii domiciliare în localităţile Parva, Rebra, Rebrişoara şi Maieru, în urma cărora au fost aduse la audieri peste 35 de persoane. În acest dosar 19 persoane sunt urmărite penal pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals, iniţierea, constituirea sau aderarea la un grup infracţional organizat şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Exit mobile version