Acasă EVENIMENT Percheziţii pe linie de infracţiuni silvice la Bistriţa-Bârgăului. IPJ CONFIRMĂ ANCHETA...

Percheziţii pe linie de infracţiuni silvice la Bistriţa-Bârgăului. IPJ CONFIRMĂ ANCHETA !!!

0

Ofiţeri din cadrul Serviciului de Combatere a Infracţiunilor Economice din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud coordonaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au efectuat în această dimineaţă mai multe percheziţii în comuna Bistriţa-Bârgăului. O astfel de acţiune a vizat şi un om de afaceri din localitate şi, care activează în domeniul exploatării şi prelucrării lemnului. Se pare că este vorba de Dorel Zaharie, zis Ciopa. În acţiune este implicată şi Garda Forestieră.

INFORMAŢIA A FOST CONFIRMATĂ DE IPJ BN:

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud desfăşoară patru percheziţii domiciliare, pe valea Bârgăului, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni la regimul silvic.

Astăzi, 7 martie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind comiterea unor infracţiuni la regimul silvic, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud desfăşoară mai multe percheziţii domiciliare. Percheziţiile se desfăşoară pe Valea Bârgăului la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni la regimul silvic. Până în acest moment, poliţiştii au ridicat mai multe însemnări şi documente, dispozitive de marcat false şi material lemnos care ar proveni din comiterea de fapte ilegale.

 

 

 

 

 

Exit mobile version