Pro Politica

Pentru curioși: Deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca


Deschiderea ediţiei din 2017 a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca a avut loc aseară. În Piaţa Unirii au fost aprinse luminile festive – 19.30 şi s-a dat startul cumpărăturilor pentru „familion” la căsuţele cu produse gastronomice şi lucruri hand-made ale celor de la ”Produs de Cluj”.

Pe scena din Piaţa Unirii au urcat trupele Young Famous Orchestra: Lights of joy – ora 19.00, care promit să redea sărbătorile anilor `60, când accentul sărbătorilor cădea pe familie și emoția din familie şi Hara – ora 20.50, care lansează videoclipul piesei „Ne vedem la Cluj”, filmat în vara acestui an în mai multe locaţii din oraş. Nu în ultimul rând, clujenii vor avea ocazia să inaugureze patinoarul amenajat în jurul statuii lui Matei Corvin.

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca va fi deschis zilnic, până în 1 ianuarie 2018. Dacă cei mici se vor putea bucura de ateliere organizate în căsuţa lui Moş Crăciun şi de musicalul Frozen, cei mari vor putea participat la concertele unor artişti îndrăgiţi precum Voltaj, Analia Selis, Proconsul, Boaquito, Vunk, Mirabela Dauer, Monica Anghel sau Byron.

 

Exit mobile version