Acasă EVENIMENT Pașaport pentru ”Drumul Vinului” din Bistrița-Năsăud

Pașaport pentru ”Drumul Vinului” din Bistrița-Năsăud

0

Personalități importante au luat astăzi parte la lansarea oficială a aplicației ”VisitBistrițaNăsăud” în cadrul Târgului de Turism al României. La deschiderea oficială a pavilionului județului Bistrița-Năsăud a fost prezent Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, oferta turistică a BN fiind susținută de fostul internațional Viorel Moldovan, Gabriela Szabo sau jurnalistul Silviu Mănăstire, originar din Chiuza.

Așa cum era de așteptat, nu au lipsit de la eveniment, ministrul secretar de stat din Ministerul Culturii și Identității Naționale, Alexandru Pugna sau deputatul Daniel Suciu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților.

Potrivit președintelui Radu Moldovan, astăzi a fost lansată și aplicația #VisitBistrițaNăsăud.  Aplicația cuprinde ofertele operatorilor de turism, oportunitățile de petrecere a timpului liber și locurile musai de vizitat de la noi din județ! Poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store!

”De asemenea, prezentarea județului nostru a fost la înălțime datorită creatorilor populari, ansamblului profesionist Dor Românesc, expozanților și inimoșilor mei colegi de la Asociația de Promovare a Turismului “Turist în Bistrița-Năsăud! Le mulțumesc atât lor cât și bistrițenilor noștri aflați la București, care au vizitat standul nostru: Gabriela Szabo, Viorel Moldovan, Silviu Mănăstire, Daniel Suciu, Alexandru Pugna și multor alți bistrițeni care se mândresc cu locurile în care au copilărit!”, a spus Radu Moldovan.

Pașaport pentru ”Drumul Vinului”

Cel mai căuat și apreciat produs oferit de Asociația de promovare a turismului este “Pașaportul de intrare în Ținutul Contelui Dracula”, un produs de promovare turistică ce a înregistrat anul trecut un imens succes. Anul acesta, pașaportul este oferit vizitatorilor de la Târgul de Turism al României cu o hartă a Ținutului Contelui Dracula pe care sunt punctate locațiile unde contele Dracula a lăsat suprize oaspeților săi (discounturi la cazare, gustări din partea contelui sau un pahar de țuică pentru curaj).

Tot la această ediție a fost lansat și “Drumul Vinului în Bistrița-Năsăud”, dedicat exclusiv turiștilor care vor să cunoască cele mai noi crame din Bistrița-Năsăud și vinurile care ne-au făcut odată celebri. Toate cele patru crame pot fi vizitate de-a lungul anului de turiști, putându-se organiza, în funcție de vreme, degustări în vie sau în cramă, însoțite de bucate tradiționale specifice zonei!

Ce a spus Daniel Suciu?

Prezent la Romexpo pentru a sprijini și el lansarea proiectului turistic al județului Bistrița-Năsăud, deputatul Daniel Suciu a spus următoarele: ” Colț de casă în Bucuresți, la Târgul de Turism. Bistrița-Năsăud este casa noastră și i-am poftit pe toți să ne treacă pragul. Făcând asta vor înțelege cu siguranță de ce ducem dorul atât de tare locurilor noastre natale de fiecare dată când plecăm și de ce ne bucurăm când ne întoarcem. Felicitări tuturor celor ce au făcut eforturi să popularizeze frumusețile județului nostru la cel mai important târg de profil din țară, în primul rând Consiliului Județean și continuând cu ADI Turism și Produs în Bistrița-Năsăud”.

Ajuns la cea de-a XXXIX-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Exit mobile version