Acasă COVID 19 Până la 13.00: 255 de bistrițeni s-au vaccinat direct în mașină. Numărul...

Până la 13.00: 255 de bistrițeni s-au vaccinat direct în mașină. Numărul de doze va fi suplimentat

0

255 persoane au primit o doză de vaccin Pfizer, direct în mașină, în parcarea de la B1 Retail Park Bistrița până la ora 13.00. În acest context, Instituția Prefectului a anunțat că dozele de ser urmează să fie suplimentate fiind vorba de Pfizer.

Această campanie se desfășoară pe tot parcursul acestui final de săptămână (8-9 mai), în intervalul orar 8-20, iar tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de imunizare este să veniți cu mașina, să prezentați actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl puteți descărca de aici: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj

Accesul în zona de vaccinare se face de pe str. Grănicerilor (zona poligon).
Amintim că, pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, cetățenii se pot prezenta ulterior fie la sesiunea drive-through de peste trei săptămâni, fie la oricare dintre centrele la care se realizează imunizarea cu acest ser.

Prefectul Stelian Dolha, împreună cu subprefecții Attila Decsei și Lorand Toth, au fost prezenți la deschiderea acestei campanii și au contribuit la distribuirea de pliante informative pentru cetățenii care beneficiază astăzi, aici, de vaccin.

Exit mobile version