Acasă Politica Politica Locala Până în 2020, 98% din populația județului va fi conectată la rețele...

Până în 2020, 98% din populația județului va fi conectată la rețele de apă și 78% la rețele de canalizare

0

În zilele noastre este firesc ca toți oamenii să aibă acces la apă curentă în propriile gospodării. Știu cât de greu le este oamenilor, mai ales celor în vârstă, să scoată apă din fântână și să o care cu gălețile până în casă. Tocmai de aceea, încă de la începutul mandatului, mi-am propus să fac tot ce este nevoie pentru a atrage investiții în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de distribuție și aducțiune a apei pentru ca viața cât mai multor oameni din județul nostru să fie mai ușoară!

 

Și am reușit ce ne-am propus până acum!

În ultimii 4 ani, s-au investit 103 milioane de euro pentru ca oamenii să aibă acces la apă curentă la ei casă. S-au realizat 238,7 km rețele de distribuție și aducțiune a apei, 97 km rețele de canalizare, 8 stații de tratare a apei și a apelor uzate și s-au realizat 10.573 branșamente la rețelele de apă și canalizare, de care beneficiază peste 30.000 de persoane.

 

Localitățile în care am realizat investiții până în acest moment, sunt:

Bistrița,  Năsăud, Beclean, Coldău, Cormaia, Braniștea, Măluț, Budacu de Jos, Căianu Mic, Căianu Mare, Orheiu Bistriței, Pietriș, Satu Nou, Chiuza, Piatra, Săsarm, Feldru, Nimigea de Jos, Nimigea de Sus, Mocod, Mititei, Florești, Tăure, Mogoșeni, Șieu-Sfântu, Șirioara, Agrișu de Jos, Agrișu de Sus, Maieru, Rodna, Șanț, Valea Mare, Salva, Crainimăt, Sărățel, Bața, Reteag, Uriu, Cristeștii Ciceului, Ilișua, Șintereag, Cociu.

 

Vă am pe toți în vedere, știm ce avem de făcut și vom continuăm munca!

Ținta noastră este ca până în 2020, 98% din populația județului să fie conectată la rețele de apă și 78% la rețele de canalizare. 

Oamenii, chiar dacă trăiesc la sate, au tot dreptul la condiții ca cele de la oraș. Vom face tot ce este nevoie, pentru ca oamenii din județul nostru, să  ducă o viață mai bună, mai ușoară!

 

Am demonstrat că se poate. Împreună dezvoltăm județul Bistrița-Năsăud!

Aici puteți să vizualizați  întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă și canalizare, sport, cultură, siguranță, proiecte pentru tineri și proiecte pentru copii . Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toți cei care trăim aici. Invesiții implementate pentru a avea un județ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii și unde să-și dorească să se întoarcă toți  ai noștri plecați în străinătate.

 

 

Exit mobile version