Acasă Politica Ovidiu Florean: Vă rog să veniţi în număr mare la vot, să...

Ovidiu Florean: Vă rog să veniţi în număr mare la vot, să votaţi cu PNL să avem o guvernare de dreapta care să ducă România pe drumul cel mai bun

0

Robert Sighiartău, Diana Morar, Ovidiu Florean, dar și proaspătul primar al Bistriței, Ioan Turc, Florin Urâte dar și alți liberali au fost prezenți astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție al județului Bistrița-Năsăud pentru depunerea candidaturilor.

OVIDIU FLOREAN: „Vreau să le transmit conjudeţenilor noştri că după patru ani de guvernare în Parlament PSD, cu majoritatea formată de Liviu Dragnea, este cazul să avem o guvernare de dreapta, corectă, cinstită, performantă. Stimaţi concetăţeni, vă rog să nu uitaţi niciodată cu ce s-a ocupat PSD după ce a preluat guvernarea. Schimbarea legilor justiţiei a fost o prioritate pentru ei, amnistiţia şi graţierea ca să poată să scape de răspunderea penală. Vă rog să veniţi în număr mare la vot, să votaţi cu PNL să avem o guvernare de dreapta care să ducă România pe drumul cel mai bun”, a încheiat  Ovidiu Florean.

Exit mobile version