Acasă Politica Politica Locala Omul de radio Marian Gruștor s-a înscris în Pro România. El candidează...

Omul de radio Marian Gruștor s-a înscris în Pro România. El candidează pentru primăria Lunca Ilvei din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud

0

Omul de radio Marian Gruștor s-a înscris în Pro România. El candidează pentru primăria Lunca Ilvei din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud

Una din cele mai cunoscute voci de radio din Bistrița-Năsăud, Marian Gruștor, realizator de emisiuni la Radio Someș și, acum la Radio Balada, a fost anunțat astăzi drept candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud la fotoliul de primar al comunei Lunca Ilvei.

Marian Gruștor spune că înscrierea sa în Pro România . cât mai ales candidature la fotoliul de primar al comunei Lunca Ilvei, este un pas important pentru el dar și pentru toți cei care îl cunosc și îi apreciază activitatea de entertainment în radio dar și la diferite evenimente mondene.

” Așa cum se știe, de astăzi, oficial sunt membru al Pro România dar și candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al comunei Lunca Ilvei. Vă pot spune că, decizia nu a fost una ușoară, dar faptul că sunt susținut de oameni, pentru că Alianța pentru Bistrița-Năsăud este despre oameni și despre fapte, m-au convins că aici îmi este locul. Urmează o perioadă deloc ușoară atât pentru mine dar și pentru cei dragi mie, dar, am convingerea că nu vom intra într-un război fără reguli, că ne vom lupta în idei și proiecte care pot să aducă încă un pic de bine celor care ne vor acorda votul. Îi chem alături de mine pe toți cei din Lunca Ilvei care își doresc o schimbare, una adevărată. Îi mulțumesc președintelui Emil Radu Moldovan pentru încrederea acordată, lui, dar și președintelui Grigore Timoce dar și președintelui ALDE, Ioan Monița. Împreună suntem puternici, împreună vom învinge” , spune Marian Gruștor.

Marian Gruștor se va bate în viitoarea campanie electorală cu primarul în funcție, Flaviu Lupșan, aflat la al cincilea mandat, candidat din partea PNL, dar li cu contracandidați din partea USR și PMP.

Exit mobile version