Acasă Politica Politica Locala Oltean şi-a lansat candidatura la primăria oraşului Năsăud

Oltean şi-a lansat candidatura la primăria oraşului Năsăud

0

Primarul oraşului Năsăud, Mircea Romocea, are, de astăzi, un contracandidat puternic la fotoliul de primar: Dorel Oltean. Om de afaceri din zonă, fost lider al PSD-ului local şi susţinător al lui Romocea în timpul campaniei din 2012, Oltean a declarat astăzi că este ferm decis să câştige primăria în iunie 2016.

„Îmi doresc ca banul public să fie mai bine chivernisit şi cred că un primar ar trebui să fie mai aproape de oameni, ceea ce Mircea Romocea nu prea a reuşit în aceşti ani de când administrează acest oraş. Sunt multe de reproşat lui Romocea, însă cred că o schimbare este aşteptată la primăria Năsăud, iar schimbarea aceasta va rezolva multe lucruri”, a spus Oltean.

Dorel Oltean va intra în cursa pentru primăria Năsăud din partea ALDE BN, prezentarea viitorului candidat fiind făcută în prezenţa liderilor ALDE, de la eveniment nelipsind Dorin Popescu, Constantin Braşoveanu dar şi o mare parte din primarii acestei alianţe: Ioan Mate, Sînmihaiul de Câmpie, Dumitru Tomşa, Urmeniş, Dumitru Bendean, Miceştii de Câmpie, Gheorghe Bălăjan, Dumitra, Eugen Benţa, Poiana Ilvei.

Pentru alegerile locale din 2016, ALDE BN şi-a propus să rămână cea de-a doua forţă politică a judeţului şi să atingă 30%, adică un număr de 4 sau 5,6 mandate de consilieri judeţeni, un număr cât mai mare de consilieri locali, dar mai ales păstrarea numărului actual de primari – 12 la număr.

Exit mobile version