Acasă Dezvaluiri OLTEAN SAU ORBAN?

OLTEAN SAU ORBAN?

0

Lupta pentru supremație în noul PNL, dintre vechii democrat- liberali și liberali, a ajuns la etapa stenogramelor și a plasării lor în presă.

Potrivit unor surse din vechiul PNL, citate de EVZ, Ioan Oltean s-ar fi lăudat, la o ședință de săptămâna trecută a conducerii locale a PNL Bistrița, că are înregistrări compromițătoare cu Teodor Atanasiu, el fiind acum suspectat că le-a plasat în presă. Ședința la care Atanasiu a făcut controversatele declarații, flancat de Marian Petrache și Alina Gorghiu, a avut aproximativ 30 de participanți din vechiul PNL. Pe de altă parte, potrivit unor surse, Marian Petrache susține în partid că Orban a dat informațiile presei.

Reamintim faptul că în presă au apărut înregistrări de la întâlnirea liberalilor de la Bistriţa, restaurantul Ozana, înregistrări în care liderii liberali de la Bucureşti susţin că trebuie să scape de balastul PDL. Cele mai belicoase declaraţii le-a făcut Teodor Atanasiu, cel care a venit la Bistriţa cu intenţia de-al mazili pe actualul co-preşedinte Stelian Dolha.

Apariţia numelui lui Ioan Oltean în ecuaţie nu e deloc întâmplătoare, mai ales că fostul şef al PDL BN l-a susţinut pe Dolha în faţa şefilor de la Bucureşti.

 

Exit mobile version