Acasă EVENIMENT O tânără din Bistrița-Năsăud are nevoie de ajutor. Femeia are șapte copii...

O tânără din Bistrița-Năsăud are nevoie de ajutor. Femeia are șapte copii iar cazul lor a fost făcut public de Asociația “Alină un Suflet” din Bistrița.

0
“Mămica se numește Ana, este mama a șapte copilași, cinci fete și doi băieți, fetița cea mai mare are 11 ani,următoarea 9 ani, următoarea fetita 8 ani, băiat 6 ani, fata 4 ani, băiat 2,5 ani, fetița cea mai mică 7 luni. Ana are 27 de ani.Este din Josenii Bârgaului. Orfană de tată de la o vârstă fragedă, mama ei a rămas văduvă, cu șase copii mici. Aceasi soartă nemiloasă a intervenit și în familia ei. Soțul Anei a murit săptămâna trecută,lăsând-o singură cu șapte suflete de îngrijit”, transmis Vicky Mihalca.
Copiii sunt toți mici, Ana nu are ajutor de la nimeni, socrii ei sunt oameni în vârstă, s-au mutat cu ea de când l-au înmormântat pe soțul ei, dar și ei la rândul lor sunt niște oameni foarte necăjiți, soacra ei este paralizată la pat de 5 ani,este bolnavă. Situația lor este foarte grea.
În trecut au fost ajutați de un preot, acesta le-a făcut o cameră, dar preotul a murit anul trecut.
“Acum, aparent Ana nu mai are nici un sprijin. Dar Dumnezeu nu este prea mic, El poate și o să fie sprijinul acestor copii rămași orfani la o vârstă atât de fragedă. Vă rog să ne sprijiniți, ca împreună să ajutăm și aceasta familie! Haideți să aducem o mică alinare în sufletele lor întristate și pline de durere! Bătrânica, soacra Anei are nevoie de pampersuri, și-ar dori mult un scaun cu rotile, mi-au cerut unul pentru ziua înmormântării, dar a fost prea târziu ca să fac rost. Este al doilea copil care și-l îngroapă aceasta mamă. Nevoile copiilor sunt multiple, de la pampersuri mărimea 4, lapte praf, hăinuțe, încălțăminte, alimente, produse de igienă. Fiți cu inimă bună și dăruiți din ceea ce puteți și acestor copilași!Dumnezeu să vă binecuvânteze și răsplătească dărnicia! (Detalii despre număr de telefon în privat. Adresa nu au unde locuiesc ei”, au transmis reprezentanții asociației.
Cei care doresc să ajute, o pot contacta pe Vicky Mihalca, pe pagina de Facebook, aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version