Acasă Politica Politica Locala O seară furtunoasă

O seară furtunoasă

0

Ședință furtunoasă de Birou Politic Județean la PNL BN, ultima în formula veche, liberalii încercând să își numească reprezentanții în noul BPJ, rezultat al fuziunii dintre PNL și PDL, formula fiind cea de 10 membrii PNL și 15 din partea PDL.

Așa cum era de așteptat, doar e vorba de PNL, nemulțumirile au avut drept consecințe tonuri mai ridicate, reproșuri dar și demisii. Conflictul latent dintre senatorul Dorin Dobra și deputatul Stelian Dolha a izbucnit în această seară fățiș, cei doi înfruntîndu-se în fața BPJ, Dolha având parte și de atacuri din partea lui Niculae Găitan de la Năsăud, Marin Rus sau Vasile Nașcu.

În cele din urmă, cei trei și-au anunțat retragerea din funcțiile de conducere deținute în vechiul BPJ, în timp ce senatorul Dobra l-a acuzat pe Stelian Dolha că și-a impus oamenii loiali, apreciind faptul că vechea prietenie dintre el și Dolha are serios de suferit, problema fiind una cât se poate de serioasă.

Cu toate acestea, co-președintele PNL BN, Stelian Dolha susține că unificarea celor două partide nu poate să dea satisfacție tuturor, așteptându-se la asemenea gen de reacții: ” Avem 10 locuri în noul BPJ, nu au încăput toți. Nu se dezintegrează nimic, pentru că nu mai are ce. Asta este!”.

Precizăm faptul că senatorul Dorin Dobra,  în calitatea sa de vicelider al grupului PNL din Senat, este membru de drept al BPJ PNL, alături de senatorul Cristian Florian.

 

Exit mobile version